Mainos

Joanne heitettiin ulos lentokentän loungesta – lentoyhtiöltä täystyrmäys suosikkikengille

Nainen kertoo joutuneensa ongelmiin kenkävalintansa vuoksi.

Suositut UGG-kengät jakavat mielipiteet. Toiset vihaavat, toisten mielestä ne ovat mukavimmat kengät ikinä. Erityisesti matkustaessa mukavuus on tärkeintä, joten ei ihme, että UGGit saattavat päätyä jalkaan, jos on viettämässä tunteja lentokoneessa.

Jos matkan on tarkoitus taittua business-luokassa, eivät nämä suositut kengät ilmeisesti ole kuitenkaan oikea vaihtoehto. Tämän sai huomata Qantas-lentoyhtiön lennolle menossa ollut muusikko Joanne Catherall The Human League -bändistä.

Catherall paljasti Twitterissä ikäväksi kokemansa tilanteen. Nainen oli mennyt UGGit jalassa australialaislentoyhtiö Qantasin bisnesluokan matkustajille tarkoitettuun odotusaulaan, business loungeen, Melbournen lentokentällä, kun tätä oli pyydetty poistumaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

UGG-saappaita pidetään Qantasin mukaan yövaatteina, eikä niitä kelpuuteta bisnesluokkaan. Työntekijä oli kuitenkin "avuliaasti" ehdottanut, että Catherall kävisi hakemassa toiset kengät jostain kentän liikkeistä.

Catherall huomauttaa, ettei UGGien kanssa ole ollut ongelmaa muualla.

Qantas pitää kuitenkin kiinni asukoodeistaan. Sali- tai rantavaatteet, sandaalit tai lämpimät saappaat eivät kelpaa asuksi, jos business loungeen mielii mennä aikaa viettämään.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Catherallin twiitattua tilanteestaan Qantasin asiakaspalvelu twiittasi takaisin. Asiakaspalvelusta todettiin, että he pyrkivät olemaan johdonmukaisia asuohjeistuksissaan.

Catherall kuitenkin kyseenalaisti sen, miksi saappaat, joita hän käyttää ulkona oli sää mikä hyvänsä, luetaan yövaatteiksi Qantasin ohjeistuksessa, mutta ei missään muualla maailmassa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Metro

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.