Joalin Loukamaalla, 20, on sosiaalisessa mediassa miljoonia seuraajia – näin hän suhtautuu ikäviin viesteihin

Joalin Loukamaalta ensimmäistä kertaa musiikkia sooloartistina 7:38

Joalin Loukamaa julkaisi eilen ensimmäisen kappaleensa.

Joalin Loukamaata seuraavat miljoonat ihmiset sosiaalisessa mediassa, mutta nyt nuori tähti tekee uuden aluevaltauksen ja suuntaa musiikkiuralle. Loukamaa kertoi Uutisaamussa, että hän on suunnitellut musiikkiuraa pari vuotta ja tänään häneltä ilmestyi ensimmäinen kappale Angelito.  

– Olen aina tanssinut ja tykännyt musiikista, mutta ehkä kaksi vuotta sitten tajusin, että minustakin on laulajaksi.

Loukamaa laulaa uutuuskappaleessaan sekä englanniksi että espanjaksi. Laulajalla on takataskussaan jo pari uutta kappaletta, jotka ovat kokonaan englanniksi. Hän kuitenkin pohti, että tulevaisuudessa lauluissa kuullaan kahta kieltä.

– Niille, jotka eivät tiedä, olen kasvanut Espanjassa ja Meksikossa – asunut Espanjassa viisi vuotta ja Meksikossa yhdeksän vuotta. Olen puhunut vähän enemmän elämässäni espanjaa kuin suomea.

– Kun lähdin studiolle ensimmäistä kertaa kirjoittamaan omaa biisiä, niin en miettinyt, mikä kieli tulee vaan se tuli. Se oli espanja heti.

Loukamaa tuli tunnetuksi Simon Fullerin luomasta Now United -popyhtyeestä, ja hän onkin esiintynyt ympäri maailmaa kymmenille tuhansille ihmisille. Nuorelle tähdelle on jäänyt paljon oppeja käteen.

– Pitää olla oma itsensä, ihmiset rakastavat sua sellaisena kuin olet. Meillä on alusta asti ollut some todella iso juttu ja sitä on kehotettu käyttämään päivittäin. Sitä kautta olen tajunnut, kuinka tärkeä some on ollut urallani. Eihän minulla olisi ilman somea varmaan musiikkiakaan tulossa ulos.

Loukamaata seuraa Instagramissa yli 3,6 miljoonaa ihmistä ja TikTokissa seuraajia on 2,6 miljoonaa. Tähdelle tulee päivittäin valtavasti viestejä, joiden joukossa on myös niitä ikävämpiä kommentteja.

– Olen vain oppinut olemaan välittämättä niistä. Niitä tulee aina, varsinkin Suomessa jostain syystä. Varsinkin TikTokissa, koska siellä on paljon ihmisiä, jotka eivät tunne sua, eikä tiedä mitään ja he saavat yhden kahdeksan sekunnin klipin susta ja sen perusteella ne päättää, millainen sinä olet ja mitä teet, missä oot hyvä, missä oot huono.

– Minusta on jotenkin tosi outoa, että ihmiset tekevät ennakko-odotuksia noin nopeasti.

Katso koko haastattelu videolta.

Lue myös:

    Uusimmat