Jim Carreyn edesmenneen ex-tyttöystävän äidiltä rajuja väitteitä – näyttelijä puolustautuu

Kaksi eri tahoa on haastanut Jim Carreyn oikeuteen koskien hänen entisen naisystävänsä kuolemaa.

Syytteiden mukaan Jim Carrey olisi toimittanut lääkkeitä Cathriona Whitelle sekä tartuttanut hänelle sukupuolitauteja. White teki itsemurhan parin eron jälkeen. Hänet löydettiin kuolleena kotoaan 28. syyskuuta 2015. 

Carrey taistelee syytteitä vastaan, jotka väittävät hänen olleen osallinen Whiten kuolemaan.

Viimeisimmän syytteen on nostanut Whiten äiti Brigid Sweetman, joka syyttää näyttelijää kuolemaan johtaneiden lääkkeiden toimittamisesta sekä sukupuolitautien tartuttamisesta.

Aiemmin Whiten aviomies, jonka kanssa tämä eli asumuserossa, nosti syytteen näyttelijää vastaan samaisten pillereiden hankkimisesta.

Jim Carrey on toimittanut oikeudelle pitkän selonteon tapahtumista. Hänen asianajajansa vaativat myös syytteiden käsittelyn lykkäämistä, kunnes Whiten äiti Brigid Sweetman maksaa 372 700 dollarin takuut, joilla hän hävitessään kattaisi Carreyn oikeudenkäyntikulut.

Selonteossa selviää myös, että irlantilainen White olisi halunnut avioitua Jim Carreyn kanssa säilyttääkseen oleskelulupansa Yhdysvalloissa. Lopulta White avioitui Carreyn selonteon mukaan Mark Burtonin kanssa vuonna 2013, vaikka hän tapaili edelleen näyttelijää.

Jim Carrey kiistää ponnekkaasti selonteossaan sen, että hän olisi tartuttanut entisen tyttöystävänsä kolmella sukupuolitaudilla.  

– Normaalisti hän oli hyvin suloinen, mutta tullessaan torjutuksi hän keksi kamalia tarinoita ja käyttäytyi kostonhimoisesti, Jim Carrey kertoo.

Selonteosta selviää myös, että Whiten äiti oli pyytänyt näyttelijää ostamaan hänelle talon vuonna 2015. Carreyn kieltäydyttyä äiti oli muuttunut vihaiseksi ja katkeraksi. Carreyn mukaan niin Whiten aviomies kuin äitikin ovat vain rahan perässä.

Jim Carreyn mukaan lääkkeet, jotka olivat hänen nimissään ja päätyivät Whitelle, olivat hänen selkäkipuihinsa. Ja erotessaan Whitesta ja naisen muutettua pois, lääkkeitä ei enää löytynyt.

Näyttelijän selonteossa myös painotetaan, että Whiten itsemurha kaikessa traagisuudessaan oli hän oma valintansa. 

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja