Jethro Rostedt vei somen hittikakun toiselle tasolle – kiinteistöalan guru loihti keittiössään lonkerokakun

Järkyttävät kuvat: Jethro Rostedtin vuokralainen jätti asunnon saastaiseen kuntoon – tupakansavu oli syövyttänyt pinnat ruskeiksi lattiasta kattoon 0:48
Järkyttävät kuvat: Jethro Rostedtin vuokralainen jätti asunnon saastaiseen kuntoon – tupakansavu oli syövyttänyt pinnat ruskeiksi lattiasta kattoon

Jethro Rostedt teki lauantai-illan ratoksi erilaisia kakkuja. 

Sosiaalinen media on kohissut viime aikoina kakuista, jotka ovat näyttävät ihka oikeilta kokispulloilta. 

Somevaikuttajana työskentelevä, entinen Miss Suomi Sara Sieppi loihti tällaisen kakun. Kaunottaren someseuraajat kehuivat lopputulosta ylistyssanoin.

Nyt kiinteistökauppias Jethro Rostedt inspiroitui Siepin luomuksesta ja päätti viedä leivonnan vielä asteen verran toiselle tasolle. 

Jethro teki nimittäin kokispullon lisäksi Sprite-, Jaffa- ja Muumi-limupulloja muistuttavat kakut. Kaiken kukkaraksi kakkutarjottimella tönöttää myös lonkerotölkki, joka on todellisuudessa kakku. 

– Lauantain voi viettää joko kupilla tai kakulla. Joitain voi voimaannuttaa kuppikakku. Ihana Sara Sieppi hekumoi pari viikkoa sitten cokis-kakullaan ja Mä sain kans inspiraation. Näissä on yhteensä toistakymmentä tuhatta kaloria, mut mitä siit sit?

Voit katsoa videon painamalla sen keskeltä. 

Videota on katsottu vuorokauden aikana yli 80 000 kertaa. Rostedtin taidot ovat saaneet someseuraajat hämmennyksiin. 

– Next level, Sara Sieppi kirjoittaa. 

– Hitto sinä olet taitava, seuraaja hämmästelee. 

– Mahrottoman hienoja, kommenteissa lukee. 

Kakku valmistetaan käyttämällä muottina tyhjää ja puhdistettua 1,5 litran Coca-Cola-pulloa, josta säästetään etiketti ja korkki. 

Pääset ohjeeseen tästä linkistä

Lue myös:

    Uusimmat