Jesse Puljujärven kohtalonpäivä lähestyy, Edmonton-pomo avasi suomalaistähden kiinnostavaa tilannetta – "Olen puhunut muutamille joukkueille"

Jesse Puljujärven ikkuna pelata vielä tällä kaudella sulkeutuu ensi sunnuntaina. Edmonton Oilersin GM Ken Holland käy yhä keskusteluita muiden NHL-seurojen kanssa.

Rajoitettuna vapaana agenttina ilman sopimusta olevan Puljujärven NHL-ikkuna tämän kauden osalta sulkeutuu tulevana sunnuntaina 1. joulukuuta. Jos Puljujärvi ei solmi sopimusta ennen kuin tuo ikkuna sulkeutuu, ei hän voi enää tällä kaudella pelata NHL:ssä.

Takarajan lähestyessä Puljujärven tilanne on noussut syystäkin jälleen puheenaiheeksi Edmontonissa. Puljujärven NHL-oikeudet omistavan Edmontonin GM Ken Holland ei ota turhia paineita suomalaislupauksen kauppaamisen suhteen, vaikka takaraja häämöttää jo aivan kulman takana.

– Joko Puljujärvi kaupataan ennen sitä, ja hän solmii sopimuksen tai se on asia, mistä meidän pitää huolehtia ensi vuonna varaustilaisuudessa, Holland kommentoi 630 CHED -radiokanavan Oilers Now -ohjelmassa.

Kärppien riveissä alkukaudella vahvasti pelanneen Puljujärven yllä on aika ajoin koko syksyn ajan leijunut puheita mahdollisesta kaupasta. Kiinnostuneita joukkueita on, mutta Hollandin mukaan tilanne on pysynyt ennallaan.

– Olen puhunut muutamille joukkueille tällä viikolla, mutta minulla ei ole mitään uutta raportoitavaa, Holland kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat