Agentilta paljonpuhuvia kommentteja Jesse Puljujärven tulevaisuudesta – "Tätä on vaikea aloittaa alusta"

Jesse Puljujärven agentti Markus Lehto sysäsi pallon Edmonton Oilersille, kun Sportsnet kysyi häneltä suomalaislupauksen tulevaisuudesta jääkiekon NHL:ssä

Jutun alla Tulosruudun viimeisin lähetys perjantailta. 

TSN uutisoi perjantaina, että Oilers on valmis kauppaamaan Puljujärven, kesän 2016 draftin 4. varauksen. Puljujärven taival Oilersissa on ollut kivikkoinen, eikä hän ole pystynyt raivaamaan itselleen isoa roolia missään vaiheessa kolmen pelaamansa NHL-kauden aikana.

Puljujärven tulokassopimus tulee päätökseen tämän kauden lopussa.  

Lehto kommentoi suojattinsa tilannetta Sportsnetille Edmontonin Carolinalla kärsimän 1-3-tappion yhteydessä perjantaina. Puljujärvi jäi tehoitta, ja sai peliaikaa vain vajaat kymmenen minuuttia. 

– Haluaisimme totta kai nähdä hänen pelaavan 15-16 minuuttia ottelussa, saavan hieman ylivoima-aikaa. Moni muu hyökkääjä saa vastuuta, ja pääsee niin rytmiin, Lehto kommentoi. 

– Se on pieni ongelma, mutta en ala leikkimään valmentajaa tai seurapomoa, agentti jatkaa viitaten Puljujärven peliaikaan. 

Oilersilla on nyt kaksi vaihtoehtoa. Myydä Puljujärvi tai aloittaa lupauksensa kanssa niin sanotusti alusta. 

Lehdon mielestä yhteistyön uudelleenkäynnistäminen, nykytilanteen nollaus, vaikuttaa epätodennäköiseltä ratkaisulta. 

– Mielestäni tätä on vaikea aloittaa alusta. Jesse on jo ollut AHL:ssä. Suunnitelma oli hieno, mutta sitten asiat muuttuivat. Nyt tilanne on vähän sellainen, että pelaaja ei enää luota siihen, että seura haluaa hänet.

– Lähestymmekö tilannetta, että olisi pelaajan ja seuran kannalta parempi lähteä eri teille? Lehto kysyy ja kohauttaa hartioitaan.

Puljujärvi on tehnyt tällä kaudella 46 ottelussa tehot 4+5=9. 

NHL:n siirtotakaraja on maanantaina 25. helmikuuta.  


Lue myös:

    Uusimmat