Jesse Kaikuranta sai outoja syytöksiä rahastamisesta

Jotkut fanit ovat ymmärtäneet Jesse Kaikurannan hittibiisin sanoman väärin.

Laulaja Jesse Kaikuranta tuli tunnetuksi viime vuonna hänen osallistuttua The Voice of Finland -kilpailuun. Sittemmin Jessen on tulkinnut muun muassa herkkiä hittejä Vie mut kotiin ja Järjetön rakkaus.

Syksyn aikana Kaikurannalla on riittänyt keikkoja uuden Vaikka minä muutuin -albumin myötä. Uransa aikana Kaikuranta on kertonut myös henkilökohtaisista, aroista asioista. Esimerkiksi laulajan äiti kuoli syöpään vajaat viisi vuotta sitten.

Helposti voisi kuvitella, että kappale viittaa myös Kaikurannan edesmenneeseen äitiin, mutta näin ei kuitenkaan ole.Vielä täällä -singlessä lauletaan muun muassa ”Kun täältä lähdetään, henget jäävät elämään, vielä täällä vierelläs mä oon”.

– En hirveästi mieti äitiä tulkitessani kappaleita, eikä tämäkään biisi ole sen suhteen poikkeus, Jesse kuvaili Lasten Oikeuksien Tuki ry:n järjestämässä Unelmille Siivet -konsertissa.

Kaikuranta kertoo saaneensa ikävää palautetta sen takia, että jotkut luulevat hänen laulavan aina henkilökohtaisista asioistaan.

– Olen saanut kritiikkiä siitä, että rahastan oman äitini poismenolla, mutta tämä kappale ei liity äitiini. Kappaleen sanoittanut Saara Törmä ei edes tiennyt äitini kuolemasta biisiä tehdessään.

– Onhan tuo vähän outoa, että miksi joku edes kokee tarpeelliseksi miettiä, että tämä olisi törkeää rahastamista. En tee musiikkia rahan takia.

Rennosti palautteisiin suhtautuva laulaja kertoo kuitenkin ymmärtävänsä, että julkisessa ammatissa monenlainen palaute on mahdollista.

– Toisinaan saan kaikenlaista palautetta, mutta yleensä joku ei vaan tykkää musiikistani. Sellainen palautteen saaminen on ihan normaalia.

Lue myös:

    Uusimmat