Jesse Jorosella synkkä päivä Serie A:ssa

Jesse Joronen on nauttinut alkaneesta Serie A-kaudesta 7:12
Videolla Jesse Jorosen syyskuisia mietteitä.

Suomalaismaalivahti Jesse Jorosen edustama Brescia taipui jalkapallon Serie A:ssa kotikentällään Torinolle maalein 0–4.

Torino sai avausjaksolla kaksi rangaistuspotkua, jotka tuomittiin Brescia-pelaajien käsivirheistä. Kummatkin Andrea Belotti painoi tylysti sisään.

Ensimmäisen rankkarin italialainen sijoitti vasemmalle ja toisen hän painoi keskelle maalia.

Brescian urakka vaikeutui entisestään, kun Ales Mateju lensi avausjakson lopussa toisesta keltaisesta kortistaan ulos ja isännät joutuivat pelaamaan lopun ottelua yhden pelaajan vajaalla.

Torino osuikin kahdesti myös toisella jaksolla. 75. minuutilla Alejandro Berenguer kääntyi ja painoi pallon Diego Laxaltin esityöstä rysään.

Viimeisen rysän laukoi läpiajoon puikehtinut Alejandro Berenguer.

Joronen torjui ottelussa kolme laukausta, joten useammin pallo painui suomalaisen selän taakse.

Brescia majailee 11 ottelun jälkeen Serie A:ssa viimeistä edellisellä sijalla, tasapisteissä sarjajumbo (7) SPALin kanssa. 14 pinnaa 12 ottelussa kasaan saanut Torino 11:ntenä.