Jennifer Love Hewitt teinivuosistaan: Olin yhtä seksikäs kuin maapähkinä!

Jennifer Love Hewitt ei teinivuosinaan uskonut omaan viehätysvoimaansa. Tähti väittää seksikkyytensä olleen maapähkinän tasolla.

Näyttelijä Jennifer Love Hewitt, 33, esittää seksikästä, tuhmia lisäpalveluja tarjoavaa hierojaa jenkkisarjassa The Client List, mutta tähti väittää, ettei tiennyt olevansa seksikäs vielä teinivuosinaan.

– Seksikäs? Olin yhtä seksikäs kuin maapähkinä. Minussa oli samaa sensuellisuutta kuin simpukassa, tähti vitsailee.

Vuoden 2001 rooli elokuvassa Sydäntemurskaajat vapautti kuitenkin tähden libidon valloilleen. Elokuvassa brunetti kaunotar esitti Sigourney Weaverin esittämän naisen seksikästä tytärtä. Elokuvan ohjaaja David Mirkin kertoi Hewittille, millaista viettelyvoimaa hän tähdeltä valkokankaalla odotti.

– David kertoi minulle, mitä hän halusi ja minä ajattelin, että 'Voi luoja, jos teen noin, pienet lapset pelästyvät minua.'

– Hän käski minun mennä kotiin ja katsoa peiliin ja käydä keskustelua itseni kanssa tehdäkseni oloni seksikkääksi. Haastattelin myös miespuolisia ystäviäni ja kysyin heiltä, mikä tekee naisesta seksikkään, koska minulla ei ollut mitään hajua siitä. Rakastin tuhman tytön esittämistä. Rohkeiden vaatteiden käyttäminen oli hyvin vapauttavaa. Olin yleensä farkut ja t-paita -tyttö, Hewitt kertoi The Sun -lehdelle.

Hewitt ei edelleenkään halua olla liian tyrkyllä. Vaikka hän on mieluusti seksikäs tv-ruudulla, hän ei suostu menemään liian pitkälle.

– Olen aina torjunut tarjoukset, joihin liittyy alastomuutta. En halunnut itsekään katsoa itseäni alasti, joten en halunnut muidenkaan näkevän minua nakuna. En välitä muusta. Ei minua haittaa, jos rintojani korostetaan. Mieluummin haluan huomion kiinnittyvän rintoihini kuin isoon peppuuni!

Lue myös:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja