Puolialaston Jennifer Love Hewitt: Miksi miehet eivät tule iskemään minua?

Sinkkuelämää viettävä Jennifer Love Hewitt poseeraa puolialastomana tuoreessa miestenlehdessä. Nainen pohtii, mikseivät miehet uskalla lähestyä häntä.

Hollywoodkaunotar Jennifer Love Hewitt, 33, poseeraa Maxim-miestenlehden sivuilla seksikkäissä alusvaatekuvissa. Kuvaukset suoritettiin varsin erikoisissa olosuhteissa, mutta se ei näyttelijää tuntunut haittaavan:

– Se oli hivenen outoa, koska olin kuvattavana pelkissä rintaliiveissä ja pikkupöksyissä jonkun tuntemattoman takapihalla, Love Hewitt kertoo.

Inspiraatiota kuvauksiin Love Hewitt paljastaa napanneensa Victoria's Secretin enkeleiltä.

– He ovat minun upeita glamour-sankareitani. Otin heistä vähän mallia, Tiedän mitä teit viime kesänä -tähti paljastaa.

Miksi miehet eivät pyydä treffeille?

Jennifer Love Hewitt elää paraikaa sinkkuelämää, jota ei voisi treffientäyteiseksi sanoa. Näyttelijä paljastaa haastattelussa saavansa harvoin treffikutsuja vastakkaisesta sukupuolelta.

– Tämä saattaa kuulostaa todella tyhmältä, mutta miehet eivät yritä iskeä minua. En ole aivan varma miksi, mutta on hyvin harvinaista että joku mies pyytää minua treffeille, Love Hewitt tilittää.

Minimekoissa viihtyvä Love Hewitt paljastaa myös olevansa sinut kroppansa kanssa.

– On hirvittävää sanoa, mutta pidän rinnoistani. Ne ovat palvelleet minua hyvin. Ne ovat oikein hyvät, Love Hewitt kuvailee.

Ehkäpä nyt alkaa treffipyyntöjä sadella?


AVA

Lähde: Splash, trhits.com

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja