Jennifer Lopez paljasti kuinka Ben Affleck kosi häntä – romanttinen ele vaahtokylvyssä

Jennifer Lopez, 51, keimailee uusimmalla musiikkivideollaan täysin alastomana 0:18
J.Lo tunnetaan seksikkäästä tyylistään!

Poptähti Jennifer Lopez paljasti, kuinka Ben Affleck kosi häntä

Poptähti Jennifer Lopez paljasti tuoreimmassa uutiskirjeessään, kuinka hänen puolisonsa, näyttelijä Ben Affleck kosi häntä leppoisan lauantai-illan päätteeksi, uutisoi People.

Faneille suunnatussa uutiskirjeessään laulaja kertoo yksityiskohtaisesti, kuinka Affleck oli polvistunut vaahtokylvyssä olleen poptähden eteen ja esittänyt suuren kysymyksen.

– Lauantai-iltana vaahtokylvyssä ollessani rakkaani polvistui ja kosi. Olin täysin yllättynyt. Katsoin vain syvälle hänen silmiinsä hymyillen ja itkien samaan aikaan. Yritin ymmärtää voiko tämä tapahtua 20 vuoden jälkeen uudestaan, Laulaja kirjoittaa uutiskirjeessään.

– Hymyilin leveästi ja kyyneleet valuivat pitkin kasvojani, tunsin itseni niin uskomattoman onnelliseksi ja kokonaiseksi. Vain hiljainen lauantai-ilta kotona, kaksi ihmistä, jotka lupasivat aina olla toistensa, J.Lo jatkaa.

Laulaja antoi aiemmin vihiä kihlauksesta instagramissaan.

Myös Ben Affleck oli julkaissut herkän kuvan omassa somessaan.


Jennifer Lopez ja Ben Affleck olivat kihloissa aiemminkin, mutta kihlaus päättyi eroon vuonna 2004. Pariskunta vahvisti lämmenneen suhteensa viime vuoden heinäkuussa.





Lue myös:

    Uusimmat