Jennifer Aniston tyrmää: Frendit-sarja ei toimisi nykyversiona

Näyttelijä Jennifer Aniston on vakuuttunut siitä, että Frendit-sarja ei voisi mitenkään enää toimia nykyaikaisena versiona.

Jennifer Aniston ei suinkaan haaveile vuoden 2017-versiosta Frendit-sarjasta. Tähti kertoi ITV-kanavan haastattelussa, että hän ei yksinkertaisesti näkisi ohjelman toimivan nykyaikana.

Frendit-sarjassa tähdet notkuivat kahvilassa ja selvittelivät toistensa ongelmia ilman nykyajan teknologiaa, internet-yhteyksiä tai somekanavia.

– En oikeasti tiedä, mitä tekisimme nykyversiossa? Se aika, mitä Frendeissä kuvattiin, oli niin nostalgista. Tiedättehän? Ihmisillähän on edelleen tunnesiteitä siihen sarjaan, vaikka ohjelman päättymisestä on jo 12 vuotta.

– Se oli sitä aikaa, kun emme koko ajan vain tuijottaneet puhelimiamme tai lisänneet kuvia ja tekstejä sosiaaliseen mediaan. Frendeissä oltiin vain yhdessä samassa huoneessa tai kahvilassa juttelemassa, keskustelemassa. Sen ajan olemme hukanneet, Aniston toteaa.

Vuosina 1994-2004 esitetyn sarjan uusintoja pyöritetään edelleen ympäri maailman. Aniston kuvaileekin uusintojen olevan lohturuokaa sarjan faneille.

–  Se sarja saa fanit tuntemaan olonsa paremmaksi, antaa heille muuta ajateltavaa. Ja jossain uusinnat pyörivät aina.

Lue myös:

    Uusimmat