Jennifer Aniston ikävöi kipeästi Frendejä: "Sain viettää aikaa ihmisten kanssa joita rakastan niin paljon"

1:14
Jennifer Aniston päätyi presidentin rooliin

Jennifer Aniston kaipaa yhä Frendejä, joka on edelleen yksi kaikkien aikojen suosituimmista televisiosarjoista. 

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Jennifer Aniston singahti koko maailman tietoisuuteen vuonna 1994, kun huippusuosittu sitcom-sarja Frendit sai alkunsa. 50-vuotias Aniston muisteli hiljattain antamassaan haastattelussa sarjan huippuhetkiä sekä 1990-lukua ja kertoi kaipaavansa kumpaakin erittäin paljon. 

– Kun Frendit alkoi, olimme niin valppaita ja innokkaita. Me emme voineet uskoa mitä oli tapahtumassa, eikä meillä ollut mitään hajua siitä, mitä oli tulossa. 

Anistonin näyttelijäkollega Courteney Cox julkaisi toukokuussa omalla Instagram-tilillään nostalgisen kuvan Frendit-kuusikosta. Kuva oli otettu lentokoneesta joukon yhteiseltä matkalta Las Vegasiin hieman ennen kuin Frendit näki päivänvalon televisiossa. 

– Muistan, etten ymmärtänyt tämän olevan elämääni. Se kiitollisuuden taso, voi hyvä luoja, Aniston muisteli kuvan nähtyään. 

Aniston kertoi haastattelussa myös Frendien antaneen hänelle runsaasti itseluottamusta. 

– Kaipaan paljon tuosta ajasta. Sitä, että oli työ, joka oli täyttä iloa. Kaipaan sitä, että sain viettää aikaa ihmisten kanssa joita rakastan niin paljon ja kunnioitan enemmän kuin voin sanoin kuvailla. 

Näyttelijän mukaan 1990-luku oli muutenkin paljon helpompaa aikaa ja kaipaavansa myös yleisesti kyseistä vuosikymmentä. 

– Maailmassa oli turvallisuuden tunne. Me emme altistuneet niin paljolle kuin nyt. Vaikka ympärillämme tapahtuu aivan yhtä paljon, se ei iskenyt vasten kasvojamme jatkuvalla syötöllä. Se oli kevyempää. Silloin oli paljon enemmän kontaktia muiden ihmisten kanssa. 

Lähde: Buzzfeed

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja