Frendit-tähti tylynä fanien paluutoiveista: Meidät halutaan nähdä vanhoina!

Frendit-sarjasta tuttu David Schwimmer ei näe hittisarjan elvyttämisessä järkeä.

Takavuosien supersuosittu komediasarja Frendit tuli tiensä päähän yli kymmenen vuotta sitten huikean kymmenen tuotantokauden menestystarinan jälkeen. Siitä asti fanit ovat elätelleet toinen toistaan villimpiä unelmia siitä, miten kuusikko saataisiin vielä kerran yhteen esimerkiksi erikoisjakson tai elokuvan muodossa.

Alkuvuodesta toive täyttyi osittain, kun kaikki tähdet Matthew Perryä lukuun ottamatta saatiin samalle sohvalle muistelemaan sarjaa legendaarisen ohjaajan James Burrowsin kunniaksi.

Fanien haaveilemaa oikeaa paluuta ei kuitenkaan luultavasti tulla näkemään, mikäli Ross Gellerin roolista muistettavalla David Schwimmerillä on asiaan sananvaltaa.

Mies pohti ajatusta hiljattain ABC Newsin haastattelussa. Tähden mukaan kuusikko on yhä yhteyksissä toisiinsa, mutta haaveita sarjan elvyttämisestä ei ole.

– Kokoonnumme toisinaan, se vain ei tapahdu kameroiden edessä. Meillä ei ole koskaan ollut minkäänlaista halua tehdä paluujaksoa, emme vain ole nähneet sille tarvetta. En tiedä, mistä jakso kertoisi. Uskon, että ihmiset ovat sairaalloisen kiinnostuneita siitä, miten hahmot ikääntyivät. Se on varmaan ainoa syy, miksi ihmiset haluavat meidät takaisin ruutuun: nähdäkseen, että vau, he ovat vanhoja! mies vitsailee.

Vaikka Frendejä ei ole kuvattu enää yli vuosikymmeneen, uudet sukupolvet löytävät sarjan vielä tänäkin päivänä. Ohjelma on yksi tv-historian uusituimmista sarjoista, ja nykyajan palveluiden ansiosta uudet yleisöt löytävät sen omia aikojaankin.

– Se on mahtavaa. Nyt kuka tahansa voi Netflixistä katsoa kaikki kymmenen kautta, joten on syntynyt kokonainen uusi sukupolvi ystävieni lapsia, jotka katsovat ohjelmaa ja kertovat siitä toisilleen uutena asiana, Schwimmer kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat