Frendit-tähti yllätettiin Marokossa – paikalliset tervehtivät legendaarisilla vuorosanoilla

Vaikka kulttisarja Frendien viimeisen jakson ensiesityksestä on reilusti yli 10 vuotta, tähdet kohtaavat edelleen fanitusta hyvinkin yllättävissä paikoissa.

Matt LeBlanc näytteli naistenmiestä Joey Tribbiania Frendit-sarjassa. Tämä edelleen kanavilla uusintoina pyörivä sitcom-ohjelma tunnetaan kirjaimellisesti lähes jokaisessa maailman kolkassa.

Tästä LeBlanc sai elävän muistutuksen, kun hän oli kuvaamassa nykyiseen pestiinsä Top Gear -ohjelmassa liittyviä pätkiä Marokon Atlas-vuorilla. Tähden ja paikallisten mieleenpainuvasta kohtaamisesta kertoi Cinemablend. 

– Olimme Marokossa kuvaamassa Top Gearia. Olimme vuorilla, kaukana "sivistyksestä". Siellä oli kaapuihin pukeutuneita ihmisiä, jotka elävät askeettisesti. He kutsuivat minua Joeyksi ja sanoivat "How ya doin?", juuri niin kuin Joey aina sanoi.

Näyttelijä oli enemmän kuin yllättynyt tapahtuneesta.

– Minä en voinut sanoa muuta kuin "wow", sillä en todella osannut odottaa sitä heiltä. Mitä ilmeisimmin sarja tunnetaan ihan joka puolella ja pitää edelleen pintansa fanien keskuudessa, LeBlanc sanoi haastattelussa.

Lähde: Cinemablend

Lue myös:

    Uusimmat