Jenni Poikeluksella on tietty keino, jolla hän pyrkii välttymään ikävältä kritiikiltä: "Oikeasti ehkä paras ohje"

Onko Jenni Poikelus samanlainen töissä ja siviilissä? Juontajalta paljastus: ”…on hyvin kärjistetty minä” 0:37
Onko Jenni Poikelus samanlainen töissä ja siviilissä? Juontajalta paljastus: "…on hyvin kärjistetty minä"

Jenni Poikelus on tehnyt pitkän uran media-alalla.

Radiojuontaja Jenni Poikelus vieraili perjantaina Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa. Haastattelussa keskusteltiin muun muassa lauantaina 9. syyskuuta alkavasta Masked Singer Suomi -ohjelman uudesta kaudesta, jossa Poikelus nähdään ensikertaa etsijänä, sekä hänen urastaan media-alalla.

Poikelus on työskennellyt jo noin vuosikymmenen ajan radiojuontajana YleX-kanavalla, jossa hän aloitti aikoinaan työharjoittelijana. Viime vuonna Poikelus hyppäsi aamuradioon yhdessä kollegoidensa Mika Parikan ja Jere Pehkosen kanssa, kun kolmikon juontama Poikelus, Pehkonen ja Parikka -radio-ohjelma siirtyi iltapäivästä aamuun.

Julkisessa työssä voi toisinaan joutua alttiiksi kovallekin kritiikille ja palautteelle. Viiden jälkeen -juontaja Lauri Kottonen kysyi Poikelukselta, miten kovaa kritiikki on häneen osunut ja onko hänen suhtautumisensa siihen muuttunut vuosien kuluessa.

Poikelus paljasti, että hänellä on tietty keino, jolla hän pyrkii välttymään ikävältä kommentoinnilta.

Olen aina yrittänyt avata kaikki haavani radiossa niin, että kukaan ei voi käyttää niitä aseena. Se on oikeasti ehkä paras ohje, ja itsellensä nauraminen. Kun kertoo syvimmistä epävarmuuksistaan (radiossa) ja antaa ne, niin niihin ei voi kukaan tarttua, jos näin kärjistäen sanoo, Poikelus kertoi.

Palautteen suhteen tilanne on Poikeluksen mukaan muuttunut sen jälkeen, kun hän alkoi tehdä myös tv-töitä erilaisissa ohjelmissa.

– Minusta tuntuu, että silloin kun olet näkyvämpi kasvo, niin silloin myös tavoittaa enemmän ihmisiä. Mitä enemmän ihmisiä tavoitat, niin sitä enemmän on myös mielipiteitä, hän kertoi.

Yllä olevalla videolla Poikelus kertoo, onko hän samanlainen töissä ja vapaa-ajalla. Alta näet koko haastattelun!

Erikoishaastattelussa Jenni Poikelus 17:38
Erikoishaastattelussa Masked Singer Suomen etsivä Jenni Poikelus

Jenni Poikelus nähdään etsivänä MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa alkavassa Masked Singer Suomi -ohjelmassa. Masked Singer Suomi alkaa lauantaina 9. syyskuuta! 

Lue myös:

    Uusimmat