Kiti Kokkosen puhelin hälyttää muistutuksia pitkin Putous-lähetyspäivää: "Olen niin kontrollifriikki"

Putouksessa ensimmäistä kauttaan näyttelevä Kiti Kokkonen kertoo ohjelman livelähetyspäiviin muodostuneista rutiineista. Kokkonen kertoo luoneensa aikatauluun. 

Suursuosioon nousseen Tanhupallo-hahmon luonut Kiti Kokkonen on päässyt kokemaan hektisen ensimmäisen Putous-kautensa. Kokkonen pääsi kokemaan kuinka kovatempoista ohjelman tekeminen on.

– Ensimmäisenä lauantaina kävi juuri niin, että en juonut koko lauantain aikana mitään, paitsi ruokailun yhteydessä ja mietin koko ajan, että missä pitää olla.

Ensimmäisen suoran lähetyksen jälkeen näyttelijä alkoi laatia itselleen tarkkaa aikataulua. Puhelin hälyttää muistutuksia pitkin lähetyspäivää eli lauantaita.

– Teen itselleni tällaisen aikataulun, jotta ei vain tapahtuisi mitään, olen niin kontrollifriikki. Ilman sitä en tiedä, miten olisin selvinnyt. Se lauantai on niin mystinen päivä, se vain lähtee menemään ja pitää yrittää pysyä perässä, Kokkonen kertoo.

Kiti Kokkosen sketsihahmo Tanhupallo ja Ernest Lawsonin Ansa Kynttilä ratkaisevat Putouksen sketsihahmokilpailun voiton tänään illalla.

Putouksen 9. kauden finaalilähetys MTV3-kanavalla tänään lauantaina kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat