Jenni Haukio Linnan juhlissa upeana – yllä Paola Suhosen kunnianosoitus suomalaiselle luonnolle!

Ensimmäistä kertaa Linnan juhlia emännöivä Jenni Haukion yllä nähdään suomalaisen suositun ja kansainvälisesti menestyneen vaatesuunnittelijan Paola Suhosen asu, joka on valmistettu sataprosenttisesti Suomessa ja kunnioittaa maamme ainutlaatuista luontoa.

Presidentti Sauli Niinistön puoliso Jenni Haukio juhli ensimmäisiä Linnan juhliaan emännän roolissa yllään upea suomalaisen suunnittelija Paola Suhosen luomus. Pukua koristaa Haukiolle varta vasten suunniteltu Maakuntakukat-kuosi, joka koostuu kaikista Suomen maakuntien ainutlaatuisista kukista. Puvun sinisävyinen yläosa on yksiväristä kukkapitsiä.

Iltapuvun teknisestä suunnittelusta on vastannut Ivana Helsingin suunnittelija Jukka Puljujärvi ja ompelusta ja kaavoituksesta Miia Pehkonen. Puku on valmistettu isänmaalliseen henkeen täysin Suomessa.

– Voi selvästi nähdä, että pitsi on noussut suosikkimateriaalien listoille eli tänä vuonna tullaan näkemään paljon pitsiä, kommentoi huippusuunnittelija Mert Otsamo.

– Puku istuu kauniisti ja siinä on hienot Suomi-värit, Otsamo kehuu Haukion upeaa pukua.

– Puvussa on kauniisti yhdistetty mattainen ja silkkisaatiinimainen pinta Suhosen hienoon printtiin. Puku on harmoninen kokonaisuus, vaikka mukana on kuviota, kiiltävää kangasta sekä mattaa. Tässä on hyvin onnistuttu pitämään tasapaino! Otsamo jatkaa.

Jenni Haukion hillitty tyyli hurmaa

Jenni Haukio on nähty aikaisempinakin vuosina Linnassa upeissa asuissa. Ennen tietoa hänen tämän vuoden asusta stylisti Teri Niitti ja vaatesuunnittelija Katri Niskanen veikkasivat naisen edustavan klassisessa ja perinteisessä luomuksessa.

– Uskon, että hänen pukunsa on hyvin perinteinen ja hyvin klassinen. Jos ajatellaan hänen pukeutumislinjaansa tähän mennessä, niin varmasti puku on myös hyvin suomalainen. Ainakaan mitään erityisen nuorekasta hän ei pistä päälleen, muotisuunnittelija Niitti veikkasi ennen juhlia.

Vuonna 2011 illan kuningattareksi valitun Jenni Vartiaisen iltapuvun Linnan juhliin suunnitellut Niskanen odottaa niin ikään Haukiolta varmaa valintaa. Niskanenkin uskoo presidentin puolison luottavan jo ennalta tuttuun tyyliinsä.

– Varmasti samaa selkeää ja klassista linjaa, jota hän tyypillisesti käyttää. En ole ehtinyt ajatella asiaa tarkemmin, Niskanen kertoo.


AVA

Kuvat: Lehtikuva, AOP, MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja