Jenni Alexandrova innostui kilpatanssista legendaarisen musiikkivideon ansiosta – ura päättyi yllättäen: "Jäin harjoittelemaan yksin lambada-keinutuksia"

Haastattelussa radiojuontaja Jenni Alexandrova 3:18
Jenni Alexandrova kertoi vuoden 2020 Venla-gaalan punaisella matolla arjestaan poikansa kanssa.

Jenni Alexandrova muistuttaa, että liikkumisen ei tarvitse aina olla tavoitteellista.

Radiojuontaja Jenni Alexandrova julkaisi kesäisen uikkarikuvan, jonka yhteydessä muistelee nuoruuttaan. Alexandrova kirjoittaa, että hän katseli aikoinaan Kaoman  Lambada-kappaleen musiikkivideota ja kiinnitti huomionsa siihen, kuinka nuori tyttö tanssi upeasti lambadaa valkoisessa hameessa. Alexandrova päätti, että hänkin haluaa tanssia joskus yhtä upeasti.

– Aloitin kilpatanssin serkkuni Heikin kanssa. Kaikki meni tosi kivasti siihen saakka kunnes opettaja huomasi toisen kyvyt. Heikki sai uuden parin ja eteni SM -tasolle. Minä jäin harjoittelemaan yksin lambada-keinutuksia. Tiedostin, että kilpatanssijan ura oli siinä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Alexandrova kuuli Anna Hanskin version samasta kappaleesta ja hymy nousi huulille.

– Saatoin vähän pyörähtää lapsuudenkodin keittiössä. Saakeli, taas se sama tunne! Päätin, että syksyllä aloitan tanssin uudelleen. Tanssin, jossa ei etsitä talentteja vaan nautitaan liikkumisesta. Tanssin, jossa jokainen voi olla oman elämänsä musiikkivideossa ilman mittailua tai tuomitsemista!

– Samanlaiset mahdollisuudet pitäisi olla jo lapsena. Ei liikkumisen tarvitse olla tavoitteellista vaan hauskaa!

Moni Alexandrova someseuraaja muistaa legendaarisen Lambada-musiikkivideon.

– Todellakin muistan. Kyllä sitä itekki pienenä yritin veivata.

– Haaveista totta. Hienoa.

Lue myös:

    Uusimmat