Jenna Mäkikyrö teki kymmeniä raskaustestejä ennen kuin uskoi odottavansa esikoistaan – syksyllä on luvassa muutto: "Ainakin ensimmäinen vauvavuosi ollaan Lapissa"

Tällaisia viestejä ja palautetta Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö saavat podcastinsa tiimoilta 1:17
Tällaisia viestejä ja palautetta Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö saavat.

Jenna Mäkikyrö ja hänen kumppaninsa saavat talvivauvan.

Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö ovat luotsanneet kahden vuoden ajan supersuosittua Nikotellen-podcastia, joka ilmestyy aina perjantaisin PodMe Premium -palvelussa. Tämän viikon jakso on erityinen, sillä Mäkikyrö ilmoittaa jättävänsä podcastin ja muuttavansa Lappiin, sillä hän odottaa kumppaninsa kanssa esikoistaan.

Mäkikyrö kertoo MTV Uutisille, että pahoinvointi on helpottanut alkuraskauden jälkeen.

– Alku oli aika rankka, se meni oksentaessa ja nukkuessa. Silloin ei päivän tehtäviin kuulunut muuta kuin miettiä, mikä pysyisi sisällä ja mikä ei. Minulla oli niin huono vointi koko ajan, etten hirveästi nauttinut alkuraskaudesta. Nyt on jo ihan ok olo.

Mäkikyrö teki kymmeniä raskaustestejä, sillä hän ei meinannut uskoa olevansa raskaana.

– Kerroinkin meidän podcast-jaksossa, että tein raskaustestejä varmaan 70, toki ehkä vähän liioittelin. Silloin vasta oikeasti uskoin olevani raskaana, kun näin ultrassa sykkivän sydämen.

Mäkikyrö on seurustellut kumppaninsa kanssa vajaan vuoden. Pariskunta on kuitenkin tuntenut toisensa jo vuosia ja tapailleetkin aikoinaan. Pari on elänyt etäsuhteessa, mutta vielä tämän vuoden puolella he muuttavat saman katon alle. Tarkkaa muuttopäivämäärä ei ole vielä lyöty lukkoon.

– Tarkoitus olisi, että muutan syksyn aikana takaisin Lappiin. Meillä molemmilla asuu perheet Lapissa ja se tuntuu loogiselta, koska muuten olisi tavallaan aika yksin Helsingissä.

Muutto Lappiin ei ole kuitenkaan lopullinen.

– Olemme puhuneet kumppanini kanssa, että ainakin ensimmäinen vauvavuosi ollaan Lapissa. Katsotaan sen jälkeen, sillä en kuitenkaan halua jäädä Lappiin pysyvästi.

Saarinen ja Mäkikyrö keskustelevat Nikotellen-podcastissa elämästään räväkällä, avoimella ja hieman hävyttömälläkin otteella. Saarisen ja Mäkikyrön viimeinen yhteinen lähetys kuullaan elokuun lopussa.

– Alun perin oli tarkoitus, että olisin vuoden loppuun asti podcastissa. Aloimme kuitenkin miettiä, että minulla on tässä niin paljon isoja muutoksia, ettei se palvele enää ketään. Tuntuu surulliselta ja minulla tulee ikävä tätä podcastia. Haikein mielin jouduin toteamaan, että on parempi jäädä pois, kun elämä muuttuu niin paljon ja ei ole enää oikein mitään annettavaa. Se oli ainoa oikea ratkaisu, että jään kesän lopussa jo pois.

Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö kuvailevat omin sanoin podcastia:

Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö kuvailevat omin sanoin Nikotellen-podcastiaan 1:01

Lue myös:

    Uusimmat