Jenkkimörssäri paljasti ratkaisevan yksityiskohdan Robert Heleniuksen tyrmäämisestä – "Joku huusi"

Robert Heleniuksen tyrmännyt yhdysvaltalainen Gerald Washington paljasti, mikä avitti hänet temppuunsa Minneapolisissa käydyssä raskaan sarjan nyrkkeilyottelussa.

Washington painoi kahdeksannessa erässä lujan oikean suoransa Heleniuksen leukaperiin pehmitettyään tätä aiemmin iskusarjalla. Helenius kaatui samoilta seisovilta vastustamattomasti lattiaan ja tuli tyrmätyksi.

Washington sanoi otelleensa viime matseissaan erilaisilla tyyleillä, mutta hän halusi nyt laittaa sulavasti "kaiken yhteen". Yhdysvaltalaismörssäri totesi Heleniuksen suojautuneen sinnikkäästi iskuiltaan, kunnes:

– Pistin pari hyvää lyöntiä menemään, ja joku tiimistäni huusi, että hän oli haavoittunut. Siinä kohtaa yritin vain pysyä hänessä kiinni enkä päästää häntä pois, Boxing News 24 -sivuston mukaan.

Ja Washington onnistui, minkä hän itsekin totesi.

Voitto oli Washingtonille ammattilaisena uran 20:s. 37-vuotiaalla yhdysvaltalaisella on tilillään myös kolme tappiota ja yksi ratkaisematon ottelu.

28 ottelua voittanut Helenius kärsi ammattilaisuransa kolmannen tappion.

Heleniukselta tyly tyrmäys: Teper kaatuu kuin puu! 1:14
Video: Edellisen ottelunsa Robert Helenius voitti, kun Erkan Teper kaatui viime vuoden syyskuussa suomalaisen käsittelyssä.

Lue myös:

    Uusimmat