Jeffrey Lawman kommentoi eroaan Sara Chafakista: "Mitä tapahtuu, niin tapahtuu"

Jeffrey Lawmanin ja Sara Chafakin erosta uutisoitiin viime viikolla.

Viidakon tähtöset -formaatti tekee paluun uudistuneena TV5:lle, kun Viidakon tähdet -sarja käynnistyy televisiossa 4. syyskuuta alkaen. Ohjelmassa viidakon tähtinä nähdään kymmenen julkisuudesta tuttua kasvoa, joista yksi on tv- ja mediapersoona Jeffrey Lawman.

Viidakon tähdet -lehdistötilaisuuteen saapunut Lawman kertoi MTV Uutisille viimeaikaisia kuulumisiaan. Viime viikolla uutisoitiin, että Lawman ja ex-missi Sara Chafak ovat eronneet, ja Lawman kertoi lyhyesti voinnistaan muuttuneen elämäntilanteen keskellä.

– Minä voin hyvin, ja keskityn henkilökohtaisiin asioihini omalla ajallani. En tykkää hirveästi puhua perheestäni tai muusta julkisesti. Ne tulevat kaikki julki kun tulevat, hän sanoi.

– Minä nautin omasta elämästäni, mennään eteenpäin ja hymyillään. Mitä tapahtuu, niin tapahtuu, hän jatkoi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Lawman kuvaili Viidakon tähdet -ohjelman olleen siisti ja hauska kokemus, jossa hän toivoi voivansa näyttää itsestään myös uudenlaisia puolia.

– Minulla ei oikein ollut yhtään odotuksia, ja varsinkin, kun tietää alkuperäisen formaatin, niin minulla oli ehkä vähän epäileväinen fiilis, että mitäköhän tästä tulee, hän nauroi.

Mies ylisti ohjelman kilpailijakokoonpanoa ja sitä, että pääsi tutustumaan kuvauksissa sellaisiin ihmisiin, joita ei olisi muutoin ehkä koskaan tavannut. Hän kertoi jopa yllättyneensä kilpakumppaneistaan ja näiden luonteista, sillä hän oli etukäteen ajatellut, että viihtyisi viidakossa lähinnä omissa oloissaan ärsyyntyneenä.

– Oli keskustelunkin kannalta tosi siisti kokemus, hän huomautti.

Lawman kertoi pallotelleensa pitkään sitä, lähteäkö mukaan ohjelmaan vai ei. Hänen edellisestä viidakkoreissustaan, Olen Julkkis…Päästäkää Minut Pois  -ohjelmasta oli kulunut vuosi, ja kokemus on piirtynyt hänen mieleensä raskaana. 

– Kyllä siinä jonkun aikaa palloteltiin, mutta lopputulos oli, että totta kai minä lähden mukaan, koska adrenaliini-junkie kun olen, niin haluan kokea kaiken mahdollisen, hän hymyili.

Lawman vihjasi, että haavereilta kuvauksissa ei vältytty.

– Jouduin ehkä käymään jopa sairaalassa ohjelman aikana. Ei ollut todellakaan helppoa, ja jouduin kohtaamaan sellaisia asioita, joita arjessa ei ikinä kohtaisi, hän paljasti.

Viidakon tähtöset ja David Hasselhoff samoissa kuvauksissa 0:51
Katso myös: Viidakon tähtöset olivat vuonna 2014 David Hasselhoff kanssa samoissa kuvauksissa

Viidakon tähdet TV5-kanavalla ja discovery+-palvelussa 4.9. alkaen

 

Lue myös:

    Uusimmat