Jättiyllätys! Laulaja Jannika B on SuomiLOVEn uusi juontaja

SuomiLOVE musiikkiviihdeohjelman kahdeksannella kaudella keskiössä ovat arjen sankarit, hyväntahtoisuus ja yllätyksellisyys – sekä tietenkin monimuotoinen, merkityksellinen musiikki.

SuomiLOVEn uutena juontajana Mikko Kuustosen parina aloittaa laulaja-lauluntekijäJannika B. Laulaja tarttuu suosikkiohjelmansa juontajapestiin riemumielin ja sydän sopivasti väpättäen.

– SuomiLOVEn suorien lähetysten juontaminen tuntuu jännittävältä, mutta äärimmäisen mieluisalta haasteelta. Live on aina live – mitä vain voi tapahtua! Minulla on selkeästi masokistinen taipumus lähteä rytinällä pois omalta mukavuusalueeltani, jotta voin kokea ja oppia uutta, tiedotteessa kerrotaan.

Jannika iloitsee, että häneltä ja ohjelmaa jo kolme kautta luotsanneelta Mikko Kuustoselta löytyy iloista kemiaa.

– Koen, että meillä synkkaa ihanasti ja varsinkin meidän huono huumori kohtaa. Mikon kanssa saa aina nauraa!

Keväällä on luvassa viisi suoraa lähetystä, joissa kuullaan mm. ikonisia suomirockbiisejä, iki- ja nykyvihreitä pophelmiä sekä korvia hiveleviä harvinaisuuksia. Lähetyksissä nähdään mm. Juha Tapio, JVG, Hassan Maikal, Erika Vikman, Anna Puu, Samu Haber, Tuomari Nurmio, Johanna Kurkelan ja Johanna IivanaisenAltamullan Road sekä Club For Five

Ohjelman ytimessä sykkii superyhtye LOVEband kapellimestarinaan Ako Kiiski.

Suorat lähetykset kuvataan Tampereen Mediapoliksessa. Jokainen SuomiLOVE-ilta alkaa Mediapoliksessa yleisötapahtumana kokoontumisrajoitusten näin salliessa.

SuomiLOVE Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa 5.3. alkaen lauantaisin klo 21.00

Lue myös:

    Uusimmat