Jättiyllätys! Kim Kardashian tähdittää tulevaa American Horror Story -kautta!

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa Keeping Up With The Kardashians -sarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Kim Kardashian hyppää tähänastisen näyttelijäuransa toistaiseksi suurimpaan rooliin.

Tosi-tv-tähti ja yrittäjä Kim Kardashian hyppää tähdittämään American Horror Story -kauhusarjan tulevaa tuotantokautta, kertoo The Hollywood Reporter. Sarjan toinen luoja Ryan Murphy vahvistaa asian lehdelle antamassaan lausunnossa.

Kardashian nähdään roolissa, joka on kirjoitettu nimenomaan hänelle. Tulevan kauden käsikirjoituksesta vastaa näyttelijä-kirjoittaja Halley Feiffer.

– Kim on yksi maailman suurimmista ja kirkkaimmista tv-tähdistä, ja olemme iloisia voidessamme toivottaa hänet tervetulleeksi AHS-perheeseen, Murphy kertoo The Hollywood Reporterille antamassaan lausunnossa.

Kardashianin lisäksi tulevalla kaudella tullaan näkemään pitkäaikainen American Horror Story -tähti ja Murphyn yhteistyökumppani Emma Roberts. Murphy kertoo lausunnossaan hänen ja Emman olevan innoissaan yhteistyöstä Kardashianin kanssa.

– Halley Feiffer on kirjoittanut hauskan, tyylikkään ja lopulta pelottavan roolin erityisesti Kimille, ja tämä kausi on kunnianhimoinen ja erilainen kuin mikään, mitä olemme koskaan aikaisemmin tehneet, Murphy jatkaa.

Murphy ja Kardashian ovat kaveruksia keskenään. Murphyn kerrotaan vaikuttuneen Kardashianin vuoden 2021 esiintymisestä Saturday Night Live -viihdeohjelman emäntänä, ja kaksikko alkoi viime kesänä keskustella American Horror Story -roolista, joka käsikirjoitettaisiin nimenomaan Kardashianille.

Tuleva American Horror Story -kausi on nimeltään Delicate, ja se perustuu ainakin osittain kirjailija Danielle Valentinen tulevaan romaaniin Delicate Condition. Romaanin kuvataan olevan mukaansatempaava trilleri naisesta, joka on vakuuttunut siitä, että pahaenteinen hahmo tekee kaikkensa varmistaakseen, ettei nainen tule raskaaksi.

Tarkemmat tiedot Kardashianin roolista pidetään kuitenkin vielä visusti salassa. Uuden American Horror Story -kauden kuvausten on määrä alkaa New Yorkissa myöhemmin huhtikuussa.


Lue myös:

    Uusimmat