Jättiyllätys! JVG-duosta tulee elokuva ensi vuonna: "Ei tästä koskaan pitänyt tulla näin suurta"

4:34
JVG esiintyy tänään ennennäkemättömässä virtuaalivapussa – myös katsojat pystyvät asettumaan yleisöksi virtuaaliseen Helsinkiin

Elokuva nähdään alkuvuodesta 2021.

Suomen yhdestä suosituimmasta yhtyeestä, JVG:stä ilmestyy fanien yllätykseksi elokuva. JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii ilmestyy valkokankaalle alkuvuodesta 2021.

Kymmenen vuoden ajalta taltioidun ennennäkemättömän videomateriaalin ohella elokuvassa pääsevät ääneen JVG ja sen tarinaa rakentamassa olleet taustavaikuttajat, perheenjäsenet ja ystävät. 

JVG:n tarina alkoi ystävysten Jare Brandin ja Ville Gallen rap- ja videoharrastuksesta. Mukana harrastuksessa oli heidän tuttujaan niin artisti- kuin jääkiekkopiireistä. 

Vuonna 2011 he nousivat koko kansan tietoisuuteen, kun Häissä-single nousi hetkessä hitiksi. Kymmeneen vuoteen on mahtunut jo kuusi albumia, lukuisia radiohittejä, yhtyeestä kertova kirja ja 13 Emma-gaala-pystiä...

– Ei tästä koskaan pitänyt tulla näin suurta, JVG toteaa.

– Ehkä nämä tarinat, mitä mekin ollaan eletty ja koettu, ovat sellaisia, ettei niitä ihan kaikille tapahdu. Haluamme, että meistä tehdään aito elokuva, joka päästää jengin lähelle ja antaa katsojille jotain sellaista, mitä ei olla ennen nähty, Jare Brand ja Ville Galle kuvailevat fiiliksiään elokuvaan liittyen tiedotteessa. 

Elokuvan tuottaa Cocoa Play. JVG-elokuva tulee yksinoikeudella katsottavaksi Elisa Viihde -palveluun elokuvateatterilevityksen jälkeen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja