Jättiyllätys! Hollywood-tähti Denise Richards mukaan Kauniit ja rohkeat -sarjaan

First look: Beverly Hillsin täydelliset naiset 2:33
Beverly Hillsin täydelliset naiset kausi 9 - first look

Näyttelijä Denise Richards nähdään jatkossa myös Kauniit ja rohkeat -sarjassa.

Hollywood-rooleista tuttu näyttelijä Denise Richardskokeilee uutta aluevaltausta saippuasarjan tähtenä. Richards tähdittää suosittua Kauniit ja rohkeat -tv-sarjaa. Kaunotar nähdään yksinhuoltajaäidin roolissa, jonka menneisyys on täynnä salaisuuksia.

48-vuotias näyttelijä kertoo USA Todayn haastattelussa työn saippuasarjassa olevan hyvin järjestelmällistä.

– Se on hyvin öljytty koneisto. He kuvaavat suurin piirtein kaksi jaksoa päivässä. Repliikkejä on useita sivuja, joten sinun täytyy tietää hommasi ja olla valmiina, Richards kertoo.

Kolmen lapsen äiti nähdään myös uutena jäsenensä The Real Housewifes of Beverly Hills -realityohjelmassa. Nainen yllätti katsojat tosi-tv-sarjassa menemällä naimisiin vain muutaman päivän suunnittelun jälkeen.

– Se on hyvin glamourintäyteinen ohjelma ja tykkään siitä. Toinen osa minusta on kuitenkin sitä, että käytän paljon farkkuja ja t-paitoja. En aina meikkaa ja laita hiuksiani, En ollut varma, pitäisikö yleisö minusta. Halusin olla oma itseni joka tapauksessa, nainen kertoo.

Lähde: USA Today. 

The Real Housewives of Beverly Hills C More -suoratoistopalvelussa keskiviikkoisin. Sarjasta julkaistaan 1 jakso viikossa jenkkitahtiin.

Lue myös:

    Uusimmat