Jättiyleisö! Masked Singer Suomella kaikkien kanavien paras viihdeohjelmien startti viiteen vuoteen

Shamaani: Älä droppaa mun tunnelmaa 3:01
Kuka löytyy Shamaani-maskin takaa? Katso video hahmon esityksestä!

Viime lauantaina startannut Masked Singer Suomi -keräsi hurjan yleisön tv:n ääreen. 

MTV3-kanavalla lauantai-iltana aloittanut Masked Singer Suomi sai kaikkien kanavien viihdeohjelmien parhaan startin viiteen vuoteen. Starttijakson keskikatsojamäärä oli koko väestössä 930 000 ja se tavoitti yli 1,3 miljoonaa suomalaista*. Erityisen paljon ohjelmaa seurasivat lapsiperheet. 15-64-vuotiaissa ohjelma nousi alkuvuoden katsotuimmaksi ohjelmaksi.

Masked Singer on ollut maailmalla jättimenestys ja ohjelman kotimainen versio täytti kaikki odotuksemme. Ohjelma keräsi television ääreen niin lapset kuin vanhemmat, ja mikä hienointa, ihmiset eivät pelkästään katsoneet ohjelmaa vaan osallistuivat hahmojen oikean henkilöllisyyden arvuutteluun, ohjelman vastaava tuottaja Mirko Baas MTV:ltä kertoo.

– Masked Singer Suomi kuvastaa myös hyvin MTV:n ohjelmistoa: se on raikas, rohkea ja laadukas koko perheen viihdeohjelma, joka vahvistaa entisestään MTV:n hyvin alkanutta vuotta, jatkaa MTV:n kanavajohtaja Iina Eloranta.

Starttijaksossa kuusi ensimmäistä hahmoa astelivat estradille ja lauantain 21.3. jaksossa uudet hahmot Söpö, Kisu, Pupu, Peacock, Alien ja Leijona tulkitsevat klassikkokappaleita Oi Beibistä Con Te Partiroon.

Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla lauantaisin klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Lähde: Finnpanel Oy, TV-mittaritutkimus.
*Tavoittavuus = vähintään 3 minuuttia yhtäjaksoista katselua.

Lue myös:

    Uusimmat