Mainos

Putous osoitti jälleen vahvan suosionsa – avausjaksolla huikea miljoonayleisö

Kausi toisensa jälkeen suosiota nauttivaa Putousta seurasi eilen kaikkiaan 1,6 miljoonaa suomalaista. Ohjelman keskikatsojamäärä oli 1,1 miljoonaa. Putous kiilasi avausjaksollaan myös heti alkuvuoden katsotuimmaksi tv-ohjelmaksi ja on viihdeohjelmien kategoriassa täysin ylivoimainen.

Putouksen yhdeksäs tuotantokausi käynnistyi eilen huimilla katsojaluvuilla. Juontaja Roope Salminen sekä näyttelijät Alina Tomnikov, Kiti Kokkonen, Pihla Penttinen, Pilvi Hämäläinen, Ernest Lawson, Timo Lavikainen ja Mikko Penttilä viihdyttivät 1,6 miljoonaa suomalaista MTV3-kanavalla. Avausjakso sai 1,1 miljoonan keskikatsojamäärän. Korkeimmillaan keskikatsojamäärä nousi 1,2 miljoonaan sketsihahmokilpailun viimeisessä osiossa (klo 20.41-20.57).

Ohjelma oli suosittu myös MTV Katsomossa, jossa se sai lähes 50 000 käynnistystä. Myös sosiaalisessa mediassa oli kuhinaa, sillä #putous-twiittien laskennallinen tavoittavuus oli 968 000 (MTV:n someTV-mittari).

– Putouksella on ainutlaatuinen asema suomalaisten sydämissä. Kyseessä on koko perheelle suunnattu ohjelma vailla vertaa. Kautta historian on ohjelman tekijöiksi ja esiintyjiksi valikoitunut harvinaisen lahjakkaita ihmisiä, joten kiitos tekijöille ja tietysti katsojille. Palaute eilisestä on ollut erittäin positiivista, iloitsee MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo.

– Putous osoitti jälleen voimansa Suomen suurimpana tv-viihdyttäjänä. Koko Putouksen työryhmä on tehnyt viime kuukaudet lujasti töitä, ja näin huikea vastaanotto on paras mahdollinen palaute katsojilta. Tästä on hyvä jatkaa tuleviin lähetyksiin, hieno kausi edessä, jatkaa ohjelman MTV:n vastaava tuottaja Hanna Kortti.

Putouksen ensimmäinen suora lähetys huipentui, kun odotetut sketsihahmot Mallu-Jasmina, Ansa Kynttilä, Bjarne "Mursu" Walrus, Kikka Vaara, Amaryllis Yamamoto, Tuija Eronen ja Tanhupallo saapuivat hokemineen ensi kertaa parrasvaloihin. Katso hahmoesittelyt tästä!

Putouksen MTV:lle tuottaa Yellow Film & Television.

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus (yliyönluvuin 4+ vuotiaat suomalaiset) ja ComScore Dax.

Tavoittavuus = väh. 3min. yhtäjaksoista katselua.

Katso videolta, millainen oli Tanhupallon ensiesiintyminen Putouksessa!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Putous MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin klo 19.30 alkaen


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.