Jättäisitkö naisen, joka meni kanssasi sänkyyn ”heti”? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mikä on oikea aika "makuuhuonehommille", jos tahtoo, että suhteesta tulee pitkä? Jos petipuuhat on aloitettu liian aikaisin, voiko se todella lopettaa kiinnostuksen? Päättäisitkö itse tapailun vain sen takia, että nainen meni sänkyyn ”heti”?" kysyy nimimerkki nuori nainen.

Näin miehet vastasivat

"Kyllä se yleensä, ja toivottavasti, on molempien tekemä valinta, jos sänkyyn mennään. En tiedä, onko petipuuhille olemassa mitään oikeaa aikaa. Suosittelen luottamaan omaan fiilikseen. Jos se tuntuu hyvältä ajatukselta, niin anna mennä vaan. Olemme kaikki erilaisia, eikä kukaan voi etukäteen tietää, lopahtaako kiinnostus aikaisten petihommien vuoksi tai jostain ihan muusta syystä.

Avovaimoni kanssa tapasimme ensimmäisen kerran minun luonani ja hän jäi heti yökylään. En tiedä, oliko se niin harkittua, mutta alkoholilla ei kuitenkaan ollut osuutta asiaan ja hyvä niin."
–24, avoliitossa

"No jos nyt asiat laittaa perspektiiviin, vaikka 40 vuoden mittaisen parisuhteen perspektiiviin, niin kyllähän se tuntuu aika triviaalilta että oltiinko sitä punkassa (tai baarin vessan seinää vasten) ensi tapaamisella vai kuukauden päästä tapaamisesta. Toisaalta voisi myös kysyä itseltään, onko kukaan ikinä kyllästynyt todella hyvään seksiin, vaikka nyt ensimmäisen vuoden aikana?

Nopeasti aloitetut petipuuhat lopettavat kiinnostuksen, jos kiinnostus oli ylipäätäänkin oli vain petipuuhissa. Jos toinen kiinnostaa myös ihmisenä ja kumppanina, tuolla ei pitäisi olla mitään väliä."
– 36, avoliitossa

"Jos olet oikeasti kiinnostunut jostakusta, niin seksin ei pitäisi olla ihan ensimmäinen asia, mikä mieleen juolahtaa. Sen sijaan on parempi kasvattaa sitä halua, kunnes hetki on oikea, sen kyllä tuntee. Läheisyyttä, koskettelua ja suutelua saa toki olla mutta ei mennä vielä kriittisimmillee alueille. Ainakin itselläni ovat hälytyskellot soineet ja mielenkiinto kadonnut aika nopeasti, jos nainen on ensimmäisellä tapaamisella kimpussa heti, kun jäädään kahdestaan. Se vähän antaa sellaisen kuvan, että seksi on tärkeämpää kuin toiseen tutustuminen."
– 34, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat