Jatkoille! Jokerit jatkaa pisteputkeaan SKA:ta vastaan – Sakari Manninen iski jälleen

Pietarin SKA ja Jokerit ovat pelanneet KHL-huippuottelussaan varsinaisen peliajan tasan 3–3, ja Pietarin jääpalatsissa kutsuu jatkoaika.

Jokerit lähti kolmanteen erään maalin tappioasemassa, mutta vastasi myös erän ainoasta osumasta. Kihaus syntyi terävästä vastaiskusta, jossa Sakari Manninen viritti painavan rannelaukauksensa verkon perukoille. Osuma oli ensimmäistä Jokerit-kauttaan pelaavalle Manniselle jo sesongin neljäs, kun menossa on viides ottelu.

Toisessa erässä Jokerit iski 2–3-tappioasemassa kiekon niin ikään maaliin. Luistimellaan kiekon maaliin sysänneellä Mika Niemellä tulkittiin kuitenkin videotarkistuksen jälkeen olleen potkuliikettä.

Jokerit on voittanut kaikki kauden neljä ensimmäistä otteluaan ja jatkaa jälleen pisteputkeaan. Jatkoajalle yltämisestä saa jo yhden pisteen plakkariin, kun taas voitosta tilille tulee yhteensä kaksi pinnaa.