Jasse Tuomiselle voittomaali Eurooppa-liigassa – Sevilla mätti viisi osumaa

Jasse Tuominen iski voittomaalin BATE Borisoville 2-0-vierasvoitossa Vidistä jalkapallon Eurooppa-liigan avauskierroksella torstaina.

Pääkuvan videolla Jasse Tuomisen upea osuma Vidin verkkoon.

Eurooppa-liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Tuominen rynnisti maalintekoon 27. minuutilla Vidi-puolustajien välistä ja sijoitti pallon maalivahdin jalkojen välistä tarkasti maaliin.

Huuhkajissa vastuuta Kansojen liigan avausotteluissa saanut Tuominen on noussut viime aikoina suurempaan rooliin valkovenäläisseurassa, ja osui jo Mestarien liigan karsinnoissa elokuussa.

Tuominen otettiin vaihtoon tunnin kohdalla. Jegor Filipenko viimeisteli 2-0-loppulukemat BATE:lle 85. minuutilla.

Muissa klo 20 alkaneissa otteluissa nähtiin muun muassa Chelsean 1-0-vierasvoitto PAOK:sta, Sevillan 5-1-murskaus Standardista ja Villarrealin 2-2-tasapeli Rangersin kanssa.

Jere Urosen edustama Genk voitti Walter Viitalan Malmön 2-0. Puolustaja Uronen pelasi täydet minuutit, maalivahti Viitala istui vaihtopenkillä.

Kaikkien otteluiden tulokset jutun pohjalla.

Eurooppa-liigan kaikki ottelut suorina lähetyksinä C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!