Jasper Pääkkönen odottaa vahvistusta tähänastisen uransa suurimmasta roolista – "Asuisin varmaan puolet vuodesta Kroatiassa"

12:45

Näyttelijä Jasper Pääkkönen odottaa tietoa, toteutuuko Stephen Kingin kirjoihin perustuva suursarja. Kyseessä olisi näyttelijän uran merkittävin rooli.

Muun muassa ohjaaja Spike Leen Blackkklansman-elokuvassa näytellyt Jasper Pääkkönen on kiinnitetty sarjaan, jota on tarkoitus ryhtyä tekemään Amazon-suoratoistopalveluun.

– Sarja perustuu Stephen Kingin Musta Torni -kirjasarjaan. Olemme kuvanneet pilottijakson, jonka perusteella Amazon päättää, toteutetaanko koko sarja vai ei, Pääkkönen sanoo MTV:n Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen -ohjelmassa.

Pääkkönen ei tiedä varmaksi, milloin päätös sarjan toteuttamisesta tehdään, mutta sanoo kuulleensa huhuja, että vahvistus tulisi jouluun mennessä. Mikäli sarja toteutuu, kyseessä on mittava hanke.

– Se on sitten ehdottomasti suurin duuni, joka urallani on tullut tehtäväksi. Käytännössä se tarkoittaa varmaan sitä, että asun tästä eteenpäin puolet vuodesta Kroatiassa, missä sarja olisi tarkoitus kuvata, Pääkkönen miettii.

Kingin Musta Torni -kirjasarjassa on seitsemän kirjaa.

– Todennäköisesti alustava suunnitelma on tehdä seitsemän tuotantokauden mittainen sarja eli mahdollisesti seitsemän vuotta, Pääkkönen sanoo.

Toinen Lee-elokuva tulossa

Aiemmin tänä vuonna Pääkkönen kuvasi Spike Leen kanssa Da 5 Bloods -nimistä Netflix-elokuvaa Aasiassa. Sen julkaisuajankohdasta ei vielä ole varmuutta.

– Olin pari viikkoa sitten studiossa tekemässä jälkiäänityksiä ja kysyin Spikeltä, milloin tämä tulee. Ja hän sanoi, että kyllä se tässä jossain vaiheessa tulee. Jos pitäisi arvata, niin kevättalvella, Pääkkönen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja