Jasmi Joensuu loistovauhdissa Tallinnan sprintissä

Maastohiihdon maailmancup jatkuu tiistaina Viron Tallinnassa, jossa kilpaillaan vapaan hiihtotavan sprintit. Suomalaiset

Suomen naisista vauhdikkain aika-ajo nähtiin Jasmi Joensuulta, joka oli kuudenneksi nopein. Erävaiheeseen etenivät myös Jasmin Kähärä ja Kerttu Niskanen. Hilla Niemelä oli 38:s ja Maaret Pajunoja 41:s. Molemmat karsiutuivat jatkosta. Anni Alakoski on sairastunut koronavirukseen, joten hän on sivussa Tallinnan kisoista.

Naisten aika-ajojen nopein oli Ruotsin Jonna Sundling ennen Norjan Kristine Skistad Stavåsia, joka näi ruotsalaisesta 1,89 sekuntia. Sveitsin Nadine Fähndrich oli kolmanneksi nopein. Joensuu jäi Sundlingista reilut viisi sekuntia.

Miehistä parasta vauhtia suomalaisista piti Niilo Moilanen, joka oli 15:nneksi nopein. Myös Lauri Vuorinen (26:s) ja Verneri Poikonen (29:s) etenivät erävaiheeseen. Wiljam Mattila (46:s), Emil Liekari (54:s) ja Verneri Suhonen (64:s) karsiutuivat.

Ranskan Lucas Chanavat oli miesten aika-ajojen nopein 0,06 sekunnin erolla Norjan Johannes Hösflot Kläboon. Ruotsin Edvin Anger oli mainiossa iskussa ja oli aika-ajojen kolmas.


Lue myös:

    Uusimmat