Jäsenkorjaaja lähetyksessä: Selkävaivat ovat ikuisuusongelma

Jäsenkorjaaja Kari Taivassalo perehdytti katsojat tänään Studio55.fi-lähetyksessä kansanparannuksen maailmaan.

Kari Taivassalo totesi lähetyksessä, että selkävaivat ovat olleet ihmisten riesana kautta aikojen. Niitä on myös aina pyritty hoitamaan. Niksauttelua, eli jäsenkorjausta on käytetty ja käytetään edelleen juuri esimerkiksi ongelmallisiin selkävaivoihin.

– Selkäongelmia voi ajatella käyttövirheenä tai valmistusvirheenä. Jos ihminen olisi kone, niin tulisi ehkä parannettu versio, mutta joudumme tyytymään näihin, mitä on ja hoitamaan niin hyvin kuin voimme, Kari Taivassalo pohti Studio55.fi-ohjelmassa.

Taivassalon mukaan selkä voi parantua itse itseään hoitamalla. Jäsenkorjauksessa sivuraiteille joutuneita lihaksia suostutellaan takaisin paikoilleen. Näin keho lähtee parantamaan itse itseään. Tärkeää on myös asiakkaan oma panos.

– Pyrimme ohjaamaan asiakasta siihen, että hän alkaisi itse hoitaa itseään. Hankalinta tässä on saada asiakas motivoitua hoitoon, totesi Kari Taivassalo.

Lihaskunnosta kannattaa kuitenkin pitää huolta.

– Lihaskunto on se, joka pitää tätä luurankoa pystyssä. Jos nämä ympäröivät lihakset ovat kunnossa, niin silloin pitäisi niveltenkin toimia, analysoi Taivassalo.

Klikkaa kuvaa ja katso päivän ohjelmasta, mitä muuta Kari Taivassalo kertoi Studio55.fi-lähetyksessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja