Mainos

Jarppi muistelee Jukka Hildénin tekemää jekkua: "Voin kertoa, että tabasco on suun kautta nautittuna paljon miellyttävämpi kokemus"

1:30
Katso Duudsonit: Päällikkö -sarjan ensimmäinen tehtävä!

Duudsonit palaavat pohjanmaalle Duudsonit: Päällikkö -uutuusohjelmassa. Tällä kertaa pääpaino ei ole jekkuilussa.

Duudsonit: Päällikkö -ohjelmassa kilpailijat lähtevät duudsonien kanssa legendaariselle ranchille Pohjanmaalle. Kilpailijoilla on yksi tavoite – himoittu titteli päällikkönä. Duudsonien Jarppi Leppälä kertoo, että konsepti syntyi palosta palata kotikonnuille.

– Ei haluttu lähteä sinne ajamaan mopolla päin seinää. Pohjanmaalle kuuluu sellainen pieni uho ja rinnan röyhistely. Jos me luulemme olevamme kovia jätkiä, niin mietittiin, löytyisikö vielä kovempi.

Pitkästä aikaa televisiossa nähdään kaikki neljä duudsonia kerralla, kun Jukka Hildén tekee paluun. Leppälän mukaan Hildén oli suunnittelussa mukana alusta saakka.

– Se on parasta, Leppälä kommentoi Hildénin paluuta.

Paluu pohjanmaalle ja ranchille tuo Leppälälle muistoja mieleen. Yksi muistoista liittyy ranchilla sijainneeseen ulkohuussiin.

– Ihmisillä pitäisi olla sitä yksityisaikaa, esimerkiksi vessassa käyminen, niin tätäkään ei aikaisemmin ollut, hän aloittaa, ja jatkaa:

– Joskus sain sellaisen erittäin kipakan, kirvelevän tabascosuihkun persuksille. Voin kertoa, että tabasco on näin suun kautta nautittuna aika paljon miellyttävämpi kokemus.

Jekku oli nimenomaan Hildénin tekosia. Hän oli kaivanut huussin taakse aukon ja irrottanut luukun.

– Hän oli istunut kytiksellä siellä, en tiedä kuinka pitkään, Leppälä nauraa.

Vastaanotto pohjanmaalla oli lämmin. Tuttuja naamoja oli paljon.

– Pyörimme siellä niin monta kesää, että ihmiset ovat tuttuja. Vaikkei pitkään aikaan oltu nähty monen meitä auttaneen kanssa, niin juttu jatkui siitä, mihin se oli jäänyt. Ensimmäiset viisi minuuttia kerrattiin mitä oli tapahtunut välissä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja