Mainos

Järkyttävät kuvat huumetodellisuudesta: vanhemmat tajuttomina, 4-vuotias lapsi takapenkillä

Yhdysvalloissa Ohiossa East Liverpoolin poliisi ja kaupunki on julkaissut murheellisia kuvia huumeidenkäytön seurauksista.

Kuvat koskevat tapausta, jossa pariskunta oli ottanut yliannostuksen autoillessaan pikkulapsi kyydissään.

Poliisin raportista selviää, että poliisipartio oli kiinnittänyt huomiota autoon, joka oli liikkunut erittäin arvaamattomasti. Auto oli muun muassa joutunut tekemään äkkijarrutuksen estääkseen törmäämisen koulubussiin.

Kun poliisi oli pysäyttänyt auton, havaitsi se kuljettajan, joka nuokkui ratissa holtittomasti. Kuljettaja kertoi olevansa viemässä kyydissä ollutta naista sairaalaan. Takapenkillä istui lisäksi naisen nelivuotias poika.

Kuski yritti jatkaa ajamista, jolloin poliisi oli joutunut sammuttamaan auton ja ottamaan pois avaimet. Tämän jälkeen kuljettaja oli lopulta sammunut rattiin.

Naismatkustaja oli poliisin mukaan täysin tajuton ja muuttumassa siniseksi. Uutiskanava CNN:n mukaan pariskunta oli käyttänyt heroiinia.

Poliisi oli hälyttänyt paikalle ambulanssin ja yritti pitää naisen ilmateitä avoinna.

Sekä nainen että kuljettaja palasivat myöhemmin tajuihinsa. Heidät toimitettiin sairaalahoitoon. Autosta löytyi etsinnässä huumeita.

East Liverpoolin poliisin mukaan autossa yliannostuksen ottanut pariskunta on pidätetty muun muassa huumeiden vaikutuksen alaisena ajamisesta sekä lapsen hengen vaarantamisesta epäiltynä. Kyydissä ollut lapsi on otettu huostaan.

Ex-vanki Jarkki jätti huumeet 1,5 vuotta sitten: "Putkassa tajusin, että nyt se narkkaaminen on ohi".

3:21

Huomenta Suomessa vieraili vastikään 20-vuotta huumeita käyttänyt Pasi, jonka poika on nyt koukussa. Katso video:

9:17

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.