Järkyttävän törmäyksen seuraus musersi myös toisen osapuolen CHL-välierässä: "Toivon, ettei minun tarvitse enää koskaan olla tuollaisessa osallisena"

Tiistaisen CHL:n välieräottelun järkyttävässä tilanteessa osallisena ollut Frölundan Johan Sundström kuvailee törmäystä Röglen Anton Bengtssonin kanssa kammottavaksi.

Anton Bengtsson oli ehtinyt viedä Röglen ottelussa 1–0-johtoon, mutta paljon muuta ottelussa ei enää hänen osaltaan enää tapahtunutkaan ennen kuin karmea törmäys keskialueella päätti hänen pelinsä siihen paikkaan.

Bengtsson joutui Frölundan Johan Sundströmin luistelulinjalle ikävin seurauksin. Päähän kolahtanut niitti vei ruotsalaiskiekkoilijan paareilta ulos kaukalosta ja sairaalaan Göteborgissa.

Myös Sundström seurasi pala kurkussa kylmäävää tilannetta törmäyksen jälkeen kaukalon laidalta, kun Bengtsson ensin yritti nousta itse pystyyn ja tuupertui sitten uudestaan jään pintaan.

– Tuollaista ei haluaisi koskaan tapahtuvan, ja toivon, ettei minun tarvitse enää koskaan olla tuollaisessa osallisena, Sundström kuvaili Expressenille.

– Helpotus on, että Rögle kertoi hänen pystymään puhumaan ja että hän voi olosuhteisiin nähden hyvin, Sundström jatkoi.

Vielä tiistai-iltana Rögle kertoi, että Bengtsson on päästetty sairaalasta kotiin toipumaan, mikä huojentaa varmasti tunnelmaa myös Frölundan leirissä.

Sundström suunnitteli ottavansa yhteyttä Bengtssoniin heti kuin on mahdollista.

– Haluan toivottaa hänelle pikaista paranemista ja tietenkin nähdä, että hän voi hyvin. Aion ilman muuta tehdä niin, Sundström totesi.

Rögle selvisi ottelusta ja koko välieräsarjasta lopulta voittajana CHL:n finaaliin. Tiistaina kohtaaminen meni vierasjoukkue Röglelle 3–1, yhteismaalit 8–4.

– Oli todella rankkaa, kun se (onnettomuus) tapahtui, se näytti todella pelottavalta. Me päätimme sitten, että pelaamme lopun ottelusta ”Benganille”, Röglen Ludvig Larsson kertoi.

Vastaansa SHL:n kärkijoukkue saa voittajan Tapparan ja Red Bull Münchenin välieräsarjasta, jota ei ole koronatapausten vuoksi pelaamaan vielä lainkaan.

Tiistai-iltana CHL-välierässä järkyttäneen tilanteen voit katsoa artikkelin pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat