Järkyttävä muutostarina: Maailman lihavin nainen laihdutti 360 kiloa – tältä hän näyttää nyt!

Mayra Rosales nousi vuonna 2008 julkisuuteen syytettynä 2-vuotiaan pojan murhasta, silloin hän painoi lähemmäs 450 kiloa.  Kun totuus lapsen kuolemasta paljastui, Mayra aloitti uskomattoman laihdutusurakan. 

Vuonna 2008 Teksasin osavaltio syytti Mayra Rosalesia 2-vuotiaan siskonpoikansa murhasta. Hän väitti pitkään vahingossa kaatuneensa pojan päälle ja murskanneensa tämän kallon, mutta oikeus epäili tarinaa. Lopulta paljastuikin järkyttävä totuus: Mayra oli suojellut sisartaan, joka oli todellisuudessa pahoinpidellyt lastaan aiheuttaen tämän kuoleman. 

– Yritin suojella siskoani ja lisäksi olin joka tapauksessa menossa kohti kuolemaa. Olisin voinut saada kuolemantuomion ja ajattelin sen olevan palvelus minua kohtaan, hän kertoo ABC:n myöhäisohjelma Nightlinen haastattelussa. 

Kun totuus selvisi, Mayra siirrettiin houstonilaiseen sairaalaan, jossa hän aloitti taistelunsa kiloja vastaan. Parhaimmillaan vaakalukema oli näyttänyt 450 kiloa, mikä teki Mayrasta maailman lihavimman naisen. Hän ei kyennyt liikkumaan saati huolehtimaan itsestään: perheenjäsenet pesivät ja pukivat hänet, vain syöminen onnistui itse. 

Ensimmäisen kymmenen päivän aikana hän pudotti uskomattomat 45 kiloa. Useiden leikkauksien, runsasproteiinisen ruokavalion ja liikunnan avulla Mayra painaa nyt 350 kiloa vähemmän. 

Nyt hän on lähellä normaalipainoaan ja taistelee vankilatuomiotaan suorittavan sisarensa lasten huoltajuudesta. 

– He ovat syy laihtumiseeni, hän kertoo. 

Katso kuvat Mayran muutoksesta:

Aviomies pesi Mayran sängyssä, sillä hän ei päässyt liikkumaan. Kuvakaappaus: YouTube

Painavimmillaan Mayra painoin 450 kiloa. Kuvakaappaus: YouTube

Mayra aloitti myös liikunnan. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tältä Mayra näytti vuosi sitten. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Mayra maaliskuussa 2015. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä


Mayra joulukuussa 2015. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mayra on tottunut kertomaan tarinaansa julkisuudessa ja hänen Facebook-sivuillaan on yli 50 000 tykkääjää. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Painonpudotus tavoitteena? Katsasta treenitärpit videoilta:

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja