Järkyttävä kuolema: Pitbull raateli omistajansa kuoliaaksi kotipihalla – "Hän luuli pystyvänsä pelastamaan avun tarpeessa olevan koiran, mutta se tappoi hänet"

Yhdysvalloissa tapahtui jälleen karmea koirahyökkäys, kun perheessä vasta pari viikkoa asunut koira raateli uuden omistajansa kuoliaaksi.

Yhdysvalloissa Marylandin osavaltiossa tapahtui karmaiseva onnettomuus, jossa 64-vuotias paikallinen nainen joutui koiransa raatelemaksi. 

Poliisin mukaan hyökkäys tapahtui koiran omistajan takapihalla. Pahaa-aavistamaton aviomies oli löytänyt naisen hengenvaarallisesti raadeltuna koiran seistessä tämän päällä. 

Mies oli saanut koiran kiinni, sitonut sen aitaan ja soittanut paikalle poliisit.

Mitään ei kuitenkaan ollut enää tehtävissä, ja iäkkäämpi nainen kuoli paikan päälle.

Hiljattain adoptoitu koira lopetettiin

Pitbull-rotuinen koira oli asunut perheessä vasta pari viikkoa.

– Hän luuli pystyvänsä pelastamaan tämän avun tarpeessa olevan koiran, mutta valitettavasti se tappoi hänet, totesi koiran omistajan sisko tapahtuneesta.

Poliisin mukaan ei ole tietoa, mistä koira oli perheeseen adoptoitu.

– Tällä hetkellä tiedämme vain, ettei koira ollut samasta osavaltiosta adoptoitu. Se jouduttiin lopettamaan heti tapahtuneen jälkeen, kommentoi Howardin piirikunnan poliisi Sherry Llewellyn.

Yksittäistapaus ei vaikuta koko rotuun

Kuoliaaksi raadellun naisen sisko ei haluaisi, että yksittäistapaus mustamaalaisi koko rotua.

– Tiedän monia pitbulleja, jotka ovat ystävällisiä ja mukavia, mutta tässä koirassa oli jotain vikaa. Kaikkia pitbulleja ei pitäisi vihata yksittäistapauksen takia, hän kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat