Järkyttävä koirakuva johti poliisitutkintaan – koiran omistaja kadonnut jäljettömiin

Nainen joutui poliisitutkintaan julkaistuaan sosiaalisessa mediassa valokuvan koirasta, jonka kuono on teipattu kiinni ilmastointiteipillä. 

Facebookissa julkaistu kuva kuono kiinni teipatusta koirasta on saanut ihmiset liikkeelle ympäri maailmaa. Yhdysvaltalaisen Katie Brownin julkaisema kuva levisi nopeasti somessa, ja on johtanut jopa poliisitutkintaan.

Naisen kotiseudun poliisiosasto Etelä-Daytonista on saanut kuvan julkaisemisen jälkeen puheluita ympäri Yhdysvaltoja, mutta yhteydenottoja on tullut myös muista maista, kuten Saksasta ja Australiasta. Kuva on saanut paljon huomiota myös mediassa.

Nainen puolustelee tekoaan

Brownin julma teko sai aluksi palautetta vain hänen ystäviltään, mutta kuva levisi nopeasti laajemmalle yleisölle. Kuvaa on nyt jaettu jo satoja tuhansia kertoja, ja se on saanut huomiota medioissa ympäri maailmaa. Kuvan saatteeksi nainen oli kirjoittanut: "Näin käy, kun ei suostu olemaan hiljaa!"

Jos Facebook-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Brown vastasi palautteeseen aluksi puolustautumalla. Hän kertoo pitäneensä teippiä koiran kuonon ympärillä vain minuutin ajan haukkumisen estämiseksi. Hän on lisäksi julkaissut profiilissaan paljon kuvia tyytyväisistä koirista ja kissoista. 

Palautteen jatkuttua Brown ei tyytynyt enää puolustautumaan, vaan on vastannut viimeisimpiin kriittisiin kommentteihin tylyin sanoin, muun muassa haukkumalla kritisoijia alemman luokan kansalaisiksi.  

Tutkitaan eläinsuojelurikoksena

Poliisi on ryhtynyt tutkimaan tapausta eläinsuojelurikoksena. Poliisi kertoo kuitenkin naisen kadonneen jäljettömiin, eikä häntä näin ollen ole onnistuttu tavoittamaan. Poliisi informoi huolestuneita ihmisiä kaupungin omilla Facebook-sivuilla, ja lupaa kertoa tutkinnan etenemisestä.

Poliisi toivoo vinkkejä naisen olinpaikasta, mutta toivoo, ettei asian tiimoilta otettaisi enää yhteyttä poliisiin. Yhteydenotot saivat nimittäin poliisin sähköposti- ja puhelinpalvelimet kaatumaan kuvan julkaisemista seuranneina päivinä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Unilad, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja