Järkyttävä kauneusilmiö leviää: Suupielet leikataan ikuiseen hymyyn

Etelä-Koreassa kauneusleikkauksissa on otettu uusi askel, kun uudella operaatiolla pyritään vaikuttamaan siihen, että ihmisten kasvoilla olisi ikuinen hymy.

Aasiassa kauneusleikkaukset ovat nostaneet suosiotaan ja erilaisia kauneusleikkauksia suunnitellaankin maassa ahkerasti. Uusin ilmiö kauneusleikkauksissa on operaatio, jossa suupielet viilletään ikuiseen hymyyn.

Smile Liptiksi nimetyssä operaatiossa potilaan suupielet viilletään siten auki, että suu näyttäisi koko ajan kääntyvän hymyyn. Muokatun hymyn kuvitellaan vastaavan täydellisesti tämän päivän kauneusihanteita.

– Smile Lipt -leikkauksen jälkeen suupielet kohoavat ylöspäin pienestäkin liikkeestä luoden mielikuvan hymystä. Ylähuulen alta ei kuitenkaan paljastu hymyiltäessä ikenet. Jos ikenet näkyvät hymyiltäessä, on Smile Lipt kaikkein tehokkain ja yksinkertaisin metodi ongelman eliminoimiseksi. Leikkauksella syntyvä hymy on myös hyvin elegantti, kuvaillaan operaatiota eteläkorealaisella klinikalla.

KRT:n mukaan operaatio on erityisen suosittu 20–30-vuotiaiden naisten ja miesten keskuudessa. Etenkin lentoemännät, konsultit ja muut asiakaspalvelualalla työskentelevät ovat olleet ikuisesta hymystä erityisen kiinnostuneita.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images, kuvakaappaus

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja