Jarkko Niemen sokkipäätös kuohuttaa – Töllötuomarit: "Olen aivan järkyttynyt tästä uutisesta!"

Jarkko Niemi keskeyttää TTK:n - Töllötuomarit: "Olen aivan järkyttynyt!" 2:03
Jarkko Niemi keskeyttää TTK:n - Töllötuomarit: "Olen aivan järkyttynyt!"

Töllötuomarit järkyttyivät, mutta kuitenkin ymmärtävät Jarkko Niemen päätöksen jättäytyä pois Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta.

Näyttelijä Jarkko Niemi ja tähtitanssija Kia Lehmuskoski jättäytyvät pois Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta. Edellisviikolla Niemi sairastui flunssaan, joka vaikutti merkitsevällä tavalla hänen tanssiharjoituksiinsa. Loppuviikosta olo parani ja Niemi pystyi palaamaan tanssisalille, mutta sunnuntai-illan lähetyksessä hänen vointinsa huonontui jälleen.

Niemi kertoo MTV Uutisille käyneensä maanantaiaamuna lääkärin pakeilla, joka määräsi näyttelijälle ainakin viikon mittaisen liikuntakiellon. 

Töllötuomarit eli MTV:n toimittajakaksikko Katja Lintunen ja Katri Utula ovat seuranneet tiiviisti tänä syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa ja nimenneet juuri Niemen yhdeksi suosikeistaan.

– Jarkko oli ihana ja yksi minun lempparini alusta asti. Hän olisi taistellut finaalissa, Lintunen sanoo.

– Minä olen ihan järkyttynyt tästä uutisesta. Olin aivan varma, että Jarkko olisi finaalissa. Hän on ollut niin hyvä. Olen nähnyt viimeiset pari jaksoa, että hän on aivan flegmaattinen, Utula jatkaa. 

Toimittajakaksikko kuitenkin ymmärtää, että terveys ennen kaikkea ja sairaana treenaamisella on omat riskinsä.

– Olen aina sanonut, että älkää urheilko kipeinä. Ymmärrän todella hyvin, että kun hän on tosi kipeä, niin se on myös vaarallista jatkaa treenejä, Utula sanoo. 

Lisää uutisia kauden jatkosta Tanssikuplassa tänään kello 18 MTV Katsomossa!

Töllötuomareiden uusi jakso julkaistaan aina tiistaisin klo 21.50 MTV Katsomossa sekä Huomenta Suomessa keskiviikkoisin klo 9.00 jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat