TTK:n semifinaalin kenraaliharjoituksessa tapahtui jotain, mikä löi Tanssiraadin ällikällä: "Mietin, että mitä hittoa"

Tähtien tanssia dramaattisen viikon jälkeen – raati arvioi TTK-semifinaalin annin 8:55
Tähtien tanssia dramaattisen viikon jälkeen – raati arvioi TTK-semifinaalin annin

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman semifinaalin tapahtumat kutkuttivat Huomenta Suomen Tanssiraatia.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa nähtiin sunnuntaina 19. marraskuuta jännittävä semifinaali, jonka päätteeksi ohjelman finalistit selvisivät. Kilpailusta putosivat Emma Kimiläinen  ja tähtiopettaja Matti Puro

Tiensä finaaliin raivasivat täten Matti Suur-Hamari  ja Katri Riihilahti, Pernilla Böckerman  ja Anssi Heikkilä  sekä ohjelmasta jo kertaalleen pudonneet Yeboyah  ja Valtteri Palin

Yeboyah ja Palin pääsivät takaisin kisaan Jarkko Niemen  vetäydyttyä ohjelmasta lääkärin määrättyä marraskuussa sairastelleen näyttelijän liikuntakieltoon. 

Kimiläinen keräsi läpi TTK-kautensa tuomaristolta erittäin hyviä pisteitä sekä suitsutusta, mutta siitä huolimatta Huomenta Suomi  -ohjelman Tanssiraati  oli sitä mieltä, ettei pudotus ollut täysin shokkiyllätys. 

Pakko sanoa, että kyllä viime viikolla silloin kun saatiin tietää tästä käänteestä, että Yeboyah ja Valtteri menevätkin sitten semifinaaliin, niin kyllä mietin, että nyt he kyllä taistelevat. Nyt he kyllä pistävät oikeasti kaiken likoon, koska toki ei ole mitään menetettävää, varsinkaan tässä tilanteessa kun on kertaalleen jo pudonnut ja pääsee takaisin, niin kyllä luotin siihen ja kyllä ne odotukset lunastettiin, ainakin omasta mielestäni, MTV Uutisten viihdetoimittaja Aino Haili kommentoi. 

TTK-illan aikana toinen puhuttavimmista tapahtumista oli Böckermanin ja Heikkilän historiallinen ennätys, kun tanssipari sai viidennen kymppirivinsä putkeen ohjelmassa. Semifinaalissa kaikilta tanssipareilta nähtiin kaksi tanssia, ja varsinkin toinen Böckermanin ja Heikkilän esityksistä vakuutti Tanssiraadin. 

– Tämä kyseinen paso doble, kun näin sen itse ensimmäisen kerran kenraaliharjoituksissa ja katsoin sitä siinä lavan vieressä, niin mietin, että mitä hittoa. Se oli niin upea, tämä oli niin mieletön. Pakko sanoa, että tämä oli minun kauden suosikkitanssini. Aivan mieletön, Haili kertoi. 

– Varmaan yksi TTK-historian upein tanssi. Olen nyt monta kertaa täällä sanonut, mutta kyllähän Pernilla ja Anssi näyttävät ihan tanssiparilta. Kyllä he ovat todella ylivoimaisia. Sitä kuitenkin lähinnä pohdin, että ovatko he jopa liian ylivoimaisia, kun muistaa vaikka miten Krista Siegfrids  oli aikoinaan tässä ja sai koko ajan kymppirivejä. Ja kun tuli finaali, niin lopulta Ernest Lawson vei voiton. Niin miten käy finaalissa, se on jännä nähdä, komppasi MTV Uutisten viihdetoimittaja Katja Lintunen

Alla olevilta videoilta näet semifinaalin tanssiesitykset. 

Emma & Matti - Dos gardenias 3:35

Emma & Matti - Hold My Hand 3:42

Pernilla & Anssi - Bring Me to Life 3:21

Pernilla & Anssi - Bad Habits 3:43

Yeboyah & Valtteri - Crazy in Love 3:12

Yeboyah & Valtteri - Fallin' 4:10

Matti & Katri - Believer 3:34

Emma & Matti - Hold My Hand 3:42

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat