Tanssiraati Jarkko Niemen väsyneestä olemuksesta: "Hän ei näyttänyt onnelliselta päästessään jatkoon"

TTK-kamppailu kiristyy – Tanssiraati ruotii, kuka loisti ja kenen tahti takkusi 8:53
TTK-kamppailu kiristyy – Tanssiraati ruotii, kuka loisti ja kenen tahti takkusi

Tanssiraati pohti maanantaiaamun Huomenta Suomessa muun muassa TTK-kisaajien jaksamista.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa tanssittiin sunnuntaina 12. marraskuuta Disney-teeman siivittämänä, ja jakson päätteeksi nähtiin jälleen kerran pudotus. Tällä kertaa ohjelmasta kotimatkalle joutuivat Yeboyah ja Valtteri Palin

Huomenta Suomen  Tanssiraati  totesi kisan olevan tässä vaiheessa kautta tiukka, ja putoavaa paria oli näin ollen hankalaa aavistella etukäteen. Tanssiraatiin kuuluvat MTV Uutisten viihdetoimittajat Aino Haili sekä Katja Lintunen.

Etenkin yhden TTK-kisaajan, näyttelijä Jarkko Niemen olemus sunnuntain lähetyksessä puhutti Tanssiraatia. Viime viikolla sairastuminen varjosti Niemen harjoitusviikkoa, ja myös tuomarit huomasivat, että Niemen flunssa ja sen aiheuttama väsymys näkyivät tanssilattialla. Tuomari Helena Ahti-Hallberg myös totesi lähetyksessä Niemelle ymmärtävänsä, että tässä vaiheessa kisaa väsyttää ilman flunssaakin. 

– Eilen lähetyksessä huomasi, että Jarkko Niemi oli hyvin väsynyt, hänhän oli ollut kipeänä, ja sosiaalisessa mediassa kiinnitettiin huomiota siihen, että Jarkko Niemi ei ole ihan oma itsensä, Lintunen sanoi Huomenta Suomessa.

Haili komppasi Lintusta sanoen, että Niemen sairastuminen vaikutti tämän viime viikon treeneihin paljon. Hailin mukaan Niemi oli ilmeisesti kerennyt välissä jo tervehtyä, mutta sairastuminen painoi kuitenkin hänen mukaansa selkeästi lähetyksessä. 

– Hänen olemukseensa on kiinnitetty nyt paljon huomiota, ja hän ei näyttänyt onnelliselta päästessään eilen lähetyksen lopussa jatkoon, siihenkin on kiinnitetty paljon huomiota. Pistin merkille, että hänhän ei myöskään jäänyt lehdistötilaisuuteen lähetyksen päätteeksi, Haili kertoi.

– Illallahan tulee Tanssikupla Katsomoon, jossa kurkistellaan kulissien taakse, niin mielenkiinnolla odotetaan, että selviääkö siellä nyt jotain tästä tulevasta viikosta ja tunnelmista, hän jatkoi.

Kuka on TTK-semifinaalin ennakkosuosikki? Millä perusteilla jaksojen teemat valitaan? Lähtisikö Ivan Puopolo mukaan TTK-kisaan? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen yllä olevalta videolta!

Alta näet Jarkko Niemen ja Kia Lehmuskosken sunnuntain tanssin.

Jarkko & Kia - Tyttö sekä Hän 4:21
Jarkko & Kia - Tyttö sekä Hän

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin.  

Lue myös:

    Uusimmat