Jari Sillanpää astuu tänään oikeuden eteen, syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä – seuraa suoraa lähetystä klo 9.15

17:34
Jari Sillanpää tänään oikeudessaJari Sillanpää tänään oikeudessa – laulajalle luetaan syytteet lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä – seuraa suoraa lähetystä

MTV Uutiset Live on paikalla Helsingin käräjäoikeudessa tänään, kun Jari Sillanpäälle luetaan syytteet. Suora lähetys alkaa klo 9.15.

Iskelmätähti Jari Sillanpää astuu oikeuden eteen keskiviikkona 26. helmikuuta, kun Helsingin käräjäoikeudessa luetaan hänelle syytteet lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.

Sillanpään rikosepäilyt tulivat julkisuuteen marraskuun puolivälissä.

Epäillyn hyväksikäytön tekoaika on elokuussa 2017 ja laittoman materiaalin levittämisen syyskuussa 2017. Tekopaikka on Helsinki.

Jari Sillanpään asianajaja Riitta Leppiniemi vahvisti syytteen MTV Uutisille viime marraskuussa. Kyse on epäilystä koskien vuotta 2017.

– Syytteen mukaan kyse ei ole Sillanpään osalta fyysisestä kanssakäymisestä lapsen kanssa, Leppiniemi kertoi MTV Uutisille.

Leppiniemen mukaan Sillanpää kiistää rikokset.

MTV Uutiset Live alkaa Helsingin käräjäoikeudesta klo 9.15.

​​​​​​​Päivitys kello 7.31: Jutun aikamuotoa päivitetty.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja