Jari Sarasvuolle huimat veronpalautukset – ylittää jopa Putous-tähtien tulot

7:55

Jari Sarasvuon veronpalautukset ovat yli kaksi kertaa suuremmat kuin hänen ansiotulonsa.

VIDEO: Jari Sarasvuo Huomenta Suomen vieraana

Tuukka Temosen ohjaama, liikemies Jari Sarasvuon elämästä kertova Valmentaja-elokuva sai ensi-iltansa 17. lokakuuta. Elokuva oli valitettava floppi, avajaisviikonloppuna sen kävi katsomassa alle 2000 katsojaa. Sarasvuo ei itse ole ollut mukana elokuvan tekemisessä.

Sarasvuo tienasi viime vuonna hyvän tilin – vuonna 2017 hän sai ansiotuloja 48 873,67 euroa ja pääomatuloja 162 111,65 euroja. Suurin yllätys oli kuitenkin se, miten suuret veronpalautukset hän on itselleen rohmunnut. Niitä hän saa 108 203,13 euroa. Palautukset ovat suuremmat kuin monen Putous-näyttelijän tulot, esimerkiksi Ernest Lawson tienasi viime vuonna 72 092,66 ansiotuloja.

Sarasvuo työskentelee liiketoimiensa ohella Yle Puheella. Sarasvuo osallistui hiljattain Diakonia-ammattikorkeakoulun koordinoimaan Työnimi-kampanjaan, jonka osana toimittaja laitettiin kokeilemaan työnhakua tyypillisellä romaninimellä. Kymmenestä hakemuksesta yksikään ei poikinut kutsua työhaastatteluun. Vain yhteen hakemuksesta vaivauduttiin vastaamaan kieltävästi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja