Jari-Matti Latvala vastaa, lähtisikö uudestaan parisuhteeseen tunnetun ihmisen kanssa: "Kerran voi tehdä virheen, mutta toinen kerta on tyhmyyttä tehdä sama virhe"

8:21
Jari-Matti Latvalan elämäkerta puhuttaa.

Jari-Matti Latvala vieraili Possen suorassa lähetyksessä.

Elämän erikoiskoe (Otava) -elämäkertakirjan julkaissut rallitähti Jari-Matti Latvalan vieraili Possen kauden kuudennessa jaksossa. Latvalan kirjassa on käsitelty niin rallikuskin uran vaiettuja käännekohtia kuin myös hänen viimeisintä parisuhdettaan seurapiiritähti Maisa Torpan kanssa. Torppa ja Latvala erosivat ja purkivat kihlauksensa vuonna 2019 ja heidän suhteensa kohtaloa on käsitelty laajalti siitä lähtien.

Latvalan ex-puoliso Torppa on vieraillut myös kuluvan syksyn aikana Possen sohvilla. Latvalan haastattelussa juontaja Viivi Pumpanen otti esille, että Torppa on osoittanut olevansa sitä mieltä, ettei hänelle sopinut parisuhde, jossa kumpikin osapuoli on tunnettu. Näin ollen Pumpanen tiedusteli Latvalalta, aikooko hän tulevaisuudessa tuoda yhä parisuhteensa julkisuuteen. 

– Sanotaan, että tässä tuli edellisestä parisuhteesta opittua aika paljon. Volkswagenin pääinsinööri on sanonut: kerran voi tehdä virheen, mutta toinen kerta on tyhmyyttä tehdä sama virhe, Latvala pohti. 

Latvalan mukaan jatkossa olisikin tiedostettava menneet virheet ja opittava niistä. Hänen mukaansa parisuhde, jossa kumpikin osapuoli olisi tunnettu, voisi olla mahdollinen, mutta sitten olisi tehtävä erilaisia valintoja. Hän kertoi myös ymmärtävänsä sen, että kahden tunnetun ihmisen välinen parisuhde kiinnostaa laajalti.  

– Niitä samoja asioita ei tehdä toista kertaa enää. Silloin ei päädytä sinne otsikoihin. Se on valintojen maailma, Latvala mietti.

Pumpanen summasi Latvalan ajatukset kysymällä rallitähdeltä, onko julkisuus tältä osin riittänyt miehelle. 

– Joo, kyllä kiitos, Latvala vastasi.

Posse MTV3-kanavalla perjantaisin kello 20

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja