Jari-Matti Latvala suhteestaan Maisa Torppaan Me Naisissa: Haluan taata, että hän saa kaiken tarvitsemansa

Maisa Torppa ja rallikuski Jari-Matti Latvala ovat muuttaneet yhteen kolmikerroksiseen taloon Pohjois-Helsingissä. Pari on antanut yhteishaastattelun Me Naiset -lehdelle.

Jari-Matti Latvala kertoo Me Naisissa, että hän halusi talon, josta pääsee kymmenessä minuutissa lentokentälle ja on lähellä metsää. Pari muutti yhteen, koska molempien kiireiden takia yhteinen aika jää melko vähiin.

– On vain helpompaa asua saman katon alla. Haluamme, ettei yhteinen vähäinen aikamme mene kahden kämpän välillä säätämiseen, Jari-Matti kertoo.

Jari-Matti haluaa taata, että Maisa saa kaiken tarvitsemansa ja hän pitää siitä huolen. 

– Arvostan, että Maisa hoitaa kotipuolen elämästämme ja tukee minua urallani. Yritän myös kompensoida sitä. Haluan maksaa Maisalle reissuja ja taata, että hän saa kaiken tarvitsemansa. 

Parin suhde alkoi huhtikuussa ja huhut lähtivät liikkeelle nopeasti. Jari-Matti kertoo, että hänen ja Maisan suhteessa on edetty rivakalla tahdilla.

– En ole koskaan edennyt suhteessa näin nopeasti. Mutta, en ole ikinä ollut yhtä varma, että haluan sitoutua.

Maisa jatkaa, ettei ole itsekään koskaan tuntenut mitään vastaavaa. Maisa päätti vuonna 2014 erottuaan, ettei enää sitoutuisi, mutta toisin kävi.

– Jari-Matin takia jouduin heittämään lupaukseni menemään. Koska olin niin pitkään itsenäinen, läheiseni ovat olleet huolissaan, heittäydynkö liikaa. Itse en ajattele lainkaan niin. Suhteemme on edennyt omalla painollaan – minusta tuntuu valtavan hyvältä, iloinen Maisa kertoo.

– Mielestäni olemme edenneet täydellistä vauhtia, Jari-Matti toteaa. 

Lue myös:

    Uusimmat