Kirja: Osa läheisistä ei hyväksynyt Jari-Matti Latvalan ja Maisa Torpan suhdetta – isä Latvala: "Sanoin Jari-Matille, että ei Maisa sun kanssa olisi, jos olisit tyhjätasku"

Julkkiskaunotar Maisa Torppa kertoo avoimesti elämästään MTV:n haastattelussa – tällaista on äitiys ja uusioperheen arki julkisuuden keskellä 13:12
Maisa Torppa MTV Uutisten haastattelussa alkuvuodesta.

Uutuuskirjassa paneudutaan rallitähti Jari-Matti Latvalan ja Maisa Torpan suhteeseen.

Elämän erikoiskoe -kirja (Otava) avaa rallikuljettaja Jari-Matti Latvalan elämää niin ralliradoilla kuin siviilielämässä. Kirjan on kirjoittanut urheilutoimittaja Riikka Smolander-Slotte.

Kirjassa pureudutaan useassa eri kohtaa Latvalan ja hänen entisen kihlattunsa Maisa Torpan suhteeseen. Ihastunut Latvala teki aloitteen, kun oli nähnyt Torpan Tuuri-ohjelmassa. Hän sai kaunottareen yhteyden Facebookin kautta ja pyysi tätä kahville sekä auttoi autoasioissa.

– Piiritin ja pehmitin Maisaa sinnikkäästi, kunnes lopulta sain kutsuttua itseni kylään hänen luokseen, Latvala kertoo kirjassa.

"Monacon-loma muutti kaiken"

Latvala ihastui Torpan herttaisuuteen ja iloisuuteen. Torppa ei lämmennyt rallitähdelle hampurilaisaterian ja leffaillankaan jälkeen. Vasta reissu Monacoon muutti kaiken.

– Sitkeyteni palkittiin, kun sain houkuteltua Maisan kanssani Monacoon. Siellä hän vihdoin lämpeni itsepintaisille yrityksilleni. Olin onnellinen, rakastunut ja hurmioitunut mies.

– Olin tosi ihastunut ja onnellinen, kun löysin vaaleatukkaisen prinsessan, jollaisesta olin haaveillut. Olin sinnikäs ja voitin Maisan itselleni. Kaikki näytti alussa hyvältä, ja uskoin yhteiseen elämään, Latvala kertoo kirjassa.

"Maisan motiiveja epäiltiin"

Pariskunnan suhde alkoi vuonna 2016 ja se herätti välittömästi huomiota mediassa. Kirjassa kerrotaan, että osa läheisistä ei hyväksynyt suhdetta. Kirjan mukaan moni epäili naisystävän motiiveja alusta alkaen.

– En suoraan sanottuna hyväksynyt Maisaa kumppaniksi. Jari-Matti antoi asioita anteeksi, mutta minä en häneen luottanut. Sanoin Jari-Matille, että ei Maisa sun kanssa olisi, jos olisit tyhjätasku. Oliko rakkautta koskaan Maisan puolelta, sitä en osaa sanoa. Maisa pääsi syvälle Jari-Matin sydämeen. Jari-Matin lisäksi myös (vaimoni) Helena hullaantui Maisaan. Helena piti pitkään Maisan puolia, koska Maisa sai hänen päänsä pyörryksiin. Meillä oli asiasta kunnon kriisi keskenämme, isä Jari Latvala kertoo kirjassa.

– Maisa oli minua kohtaan alussa tosi mukava. Hän yritti olla sellainen ystävä, josta hän kuvitteli minun pitävän. Maisa keskittyi äitiin, joka Jari-Matin lailla ei nähnyt ongelmia. Meillä tuli äidin kanssa välirikko, kun olimme eri mieltä Maisan toiminnasta. Lopulta päätimme, ettemme puhu Maisasta mitään keskenämme. Näin teimme myös Jari-Matin kanssa. Se oli todella raskasta aikaa, isosisko Mari Latvala kertoo.

Myös Latvalan ystävä pääsee ääneen kirjassa.

– Maisa hoksasi, miten helppoa hänen elämänsä olisi Jari-Matin rinnalla. Hän ui hienosti kaikkien läheisten elämään ja manipuloi Jari-Mattia ja muita Jari-Matin kautta. Maisa otti vahvaa roolia Jari-Matin elämässä ja tarjosi jopa minulle rahaa heidän yhteiseltä tililtään, jos tarvitsisin apua, ystävä Joonas Myllymäki kertoo.

Latvalan ja Torpan suhde päättyi vajaa vuosi sitten. Nykyään Torppa on naimisissa uuden miehensä Mikon kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat