Jari-Matti Latvala ehti olla hetken huolissaan – "Kilpailu on todella kovaa"

Tänak johtaa Saksan MM-rallia perjantain jälkeen 1:13

Jari-Matti Latvala käy tiukkaa sekuntikamppailua Saksan MM-rallissa.

Toyota-kuljettaja Latvala kohensi asemiaan lauantaiaamun erikoiskokeilla ja otti haltuunsa kolmostilan. Latvalan lisäksi peräti kolme kuljettajaa on mukana kamppailemassa viimeisestä palkintokorokepaikasta, sillä Hyundain Thierry Neuville ja Dani Sordo sekä Latvalan tallikaveri Esapekka Lappi mahtuvat vain kahdeksan sekunnin sisään.

Latvala sai loistavan startin lauantaille, kun hän ajoi pohja-ajan aamun ensimmäisellä erikoiskokeella.

– Panzerplatten lyhyt pätkä meni meiltä todella hyvin. Dani teki kuitenkin loistavan ajan Panzerplatten pitkällä pätkällä, ja siinä vaiheessa olin hieman huolissani tilanteesta, Latvala sanoi Bostalseen huoltoalueella.

– Auto toimi hyvin Freisenin ja Römerstrassen erikoiskokeilla, ja olimme hieman Sordoa ja Thierryä nopeampia. Kilpailu on todella kovaa, mutta yritän pitää kunnon vauhdin päällä iltapäivällä, Latvala lisäsi.

Latvala oli kaikkiaan tyytyväinen Yaris WRC -ajokkinsa suorituskykyyn, joten autoon ei tehdä isoja muutoksia päivähuollossa.

– Teemme vain pieniä asioita auton keulaan. Se on siinä. Auto toimii hyvin ja kaikki on balanssissa, joten fiilis on oikein hyvä.

Lue myös:

    Uusimmat